Hazard se rozhodl a po sezoně odejde do Anglie

01.05.2012, 15:50
Aktuality
Eden Hazard září v dresu Lille a už delší dobu je víceméně jisté, že po letošní sezoně z francouzského klubu odejde. Belgický ofenzivní fotbalista pak prozradil, do které země povedou jeho další kroky - naději na jeho angažování si mohou dělat přední celky hrající anglickou Premier League...

"Přeji si zakončit sezonu co nejlepším způsobem předtím, než odejdu do Anglie... Chci hrát v Anglii, takové je mé rozhodnutí," prohlásil v rozhovoru pro Canal +.

Stále teprve 21letý Hazard představuje hodně žádané zboží na trhu a v letošní sezoně je jedním z klíčových hráčů Lille, které má stále naději na obhajobu titulu. Po povedené loňské sezoně, v níž mladý Belgičan pomohl svému klubu k zisku double a sám získal ocenění pro nejlepšího hráče Ligue 1, se Hazardovi daří rovněž letos, na svém kontě má už sedmnáct ligových tref.

O Hazarda má zájem hned několik anglických klubů a pravděpodobné je jeho stěhování do Manchesteru, sledují ho tamní United i City.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (643)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele