Aktuality

Giuseppe Rossi sní o návratu do Serie A

Giuseppe Rossi byl v posledních několika sezonách klíčovým hráčem Villarrealu, přesto přiznal, že jeho největší touhou je návrat do italské Serie A. Španělský klub se nekvalifikoval do Ligy mistrů a je pravděpodobné, že jej útočník opustí.

Lothar Matthäus bude trénovat maďarský Fehérvár

Bývalý kapitán německé fotbalové reprezentace Lothar Matthäus se dnes stal novým trenérem maďarského klubu FC Fehérvár. Matthäus, který trénoval v letech 2004 až 2005 maďarský národní tým, se s klubem dohodl na dvouletém kontraktu.

Diego plánuje oplatit Juventusu důvěru góly a trofejemi

Velkou posilu do zálohy získal nedávno turínský Juventus, který dotáhl přestup Diega z Werderu Brémy. Brazilský záložník stál 24,5 milionu eur a velmi dobře si uvědomuje, jaký tlak na něho bude vyvíjen. Vedení Juventusu se důvěru chystá splatit góly a trofejemi...

Tuncay hodlá zůstat v Anglii

Tuncay Sanli si především po týmové stránce představoval své působení v Middlesbrough daleko lépe - anglický klub letos sestoupil z Premier League a turecký útočník ho s největší pravděpodobností opustí. I nadále by ovšem chtěl působit v Anglii...

Grenoble Coupeta nezíská, je příliš drahý

Gregory Coupet bude i nadále přemýšlet o svém novém zaměstnavateli. Zkušený francouzský brankář se v uplynulé sezoně neprosadil v Atletiku Madrid a začalo se mluvit o návratu domů. Zájem měl Grenoble, ten ovšem od jakýchkoliv jednání nyní odstupuje...

Maicon pohrozil odchodem z Interu Milán

Brazilský obránce Maicon pohrozil odchodem z Interu Milán. Osmadvacetiletý fotbalista si myslí, že ho vedení klubu přehlíží, přestože patří k pilířům základní sestavy.

Petržela se vrací k trénování, povede Žižkov

Vlastimil Petržela se po loňské léčbě závislosti na hazardních hrách a antidepresivech vrátí k trénování ve Viktorii Žižkov. S klubem, který sestoupil do druhé ligy, podepsal tříletou smlouvu. ČTK to dnes řekl mluvčí Viktorie Jiří Fryc.

Benitez vyloučil odchod Mascherana

Javier Mascherano bude i v příští sezoně hájit barvy Liverpoolu. O argentinského reprezentačního záložníka má zájem Barcelona a hráčův agent připustil realizaci přestupu, na to ovšem okamžitě reagoval manažer Reds Rafael Benitez, který něco podobného vyloučil...

Rok do zahájení MS: největším strašákem je kriminalita

Ve čtvrtek se začne odpočívat přesně rok do zahájení mistrovství světa v Jihoafrické republice. Organizátoři sice už zahnali obavy, že nestihnou připravit všech deset stadionů a že o šampionát nakonec přijdou, ale starosti jim zůstaly. Tou asi největší je obrovská kriminalita.

Čáslav prodala první ligu Slovácku

Druhým nováčkem v první fotbalové lize bude 1. FC Slovácko. Klub z Uherského Hradiště koupil práva na nejvyšší soutěž od Zenitu Čáslav, který obsadil druhé postupové místo ve druhé lize za Bohemians 1905. ČTK to dnes oznámil sportovní manažer Čáslavi Martin Svoboda.

Hoffenheim získal Tagoeho, Zuculini na cestě

Ralf Ragnick získal do svého týmu již třetí posilu. V pozdních hodinách úterního večera podepsal podzimní bundesligový mistr tříletou smlouvu s ghanským reprezentantem Princem Tagoem. Africký útočník přichází ze saúdskoarabského Al-Ittifaq Damman. Vesnický klub navíc jedná o příchodu Franca Zuculiniho.

Voříšek přestupuje ze Sparty do Austrie Vídeň

Petr Voříšek po půlročním hostování v rakouském Altachu míří do Austrie Vídeň, kam přestupuje z pražské Sparty. Třicetiletý defenzivní univerzál v rakouském velkoklubu, který v letošní sezoně v nejvyšší soutěži skončil na třetím místě, dnes podepíše dvouletou smlouvu s roční opcí.

Kanonýr Toni zvažuje, že v létě odejde z Bayernu

Italský útočník Luca Toni zvažuje, že v létě odejde z Bayernu Mnichov. Důvodem jsou příchody střelců Maria Gomeze a Ivici Oliče. Dvaatřicetiletý reprezentant se obává, že přijde o místo v základní sestavě a příští rok by se nemusel dostat na mistrovství světa.

Jablonec posílí Drsek, Kučera se vrací do Brugg

Obranu Jablonce v příští sezoně vyztuží stoper Pavel Drsek, který letos výrazně pomohl k ligové záchraně Kladnu. Dvaatřicetiletý zadák se zkušenostmi z Duisburgu, Bochumi či Panioniosu Atény ve středu podepíše v severočeském klubu dvouletou smlouvu.

Bruno Alves na velký přestup nespěchá

Bruno Alves je považován za špičku mezi obránci působícími v Evropě. Sedmadvacetiletý Portugalec zatím hraje za Porto, přestože se o něj zajímají nejvěhlasnější kluby ze zbytku kontinentu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele