Aktuality

Monako chce Molla udržet, ne však za každou cenu

Yohan Mollo je jedním z největších talentů francouzské kopané, a tak se není čemu divit, že si ho chce Monako udržet ve svých řadách. Určitě mu ale kvůli tomu nebude nabízet nesmyslně velké peníze.

Ukrajinská liga má potíže, její právní forma je prý nezákonná

Ukrajinská liga musí urychleně změnit svou právní formu, jinak ji hodlají místní úřady zrušit a kompletně vymazat její historii až do roku 1996. Vyplývá to podle agentury SID z dnešního verdiktu kyjevského soudu, podle nějž je směšování obecně prospěšné a komerční formy společnosti v ukrajinském právním řádu nepřípustné.

Favre: Nečekejte zázraky

Kouč Herthy BSC Lucien Favre krotí před nadcházející bundesligovou sezónou vášně a fanoušky varuje, že bude téměř nemožné zopakovat loňské čtvrté místo. Klub z hlavního města byl loni příjemným překvapením a do posledních kol dokonce bojoval o titul.

Sporting se Moutinha prodat nechystá

Sporting Lisabon vyloučil, že by v létě mohl prodat svého kapitána Joaa Moutinha. O portugalského záložníka se dlouhodobě zajímal Everton a údajně i Real Madrid, ani jeden tým ho však pravděpodobně do svých řad nezíská.

Beckham uzavřel smír se svým kritikem Donovanem

Hvězdný Angličan David Beckham a jeho spoluhráč z Los Angeles Galaxy Landon Donovan uzavřeli na společném tréninku smír, který narušily v minulém týdnu výroky amerického fotbalisty v jeho knize "Experiment Beckham".

Přestup Felipeho Mela do Juventusu je na spadnutí

V červnu Felipe Melo podepsal ve Fiorentině nový kontrakt a vypadalo to, že otázka jeho budoucnosti je vyřešena. Uběhlo ale jen pár týdnů a brazilský záložník je jednou nohou v turínském Juventusu.

Trenérem Livorna bude oficiálně Russo

Nováčka italské ligy Livorno povede v Serii A oficiálně Vittorio Russo, třebaže skutečným hlavním koučem bude podle všeho Gennaro Ruotolo. Klub Russa angažoval, protože Ruotolo nemá kvůli nedostatečné kvalifikaci povolení fotbalového svazu trénovat klub v nejvyšší soutěži.

Nejsem hráč na lavičku, vzkazuje Toni

Těžké časy dost možná čekají na Luku Toniho. Italský bombarďák dostal v Bayernu dva nové konkurenty do útoku a momentálně to nevypadá, že by měl v základní sestavě zůstat. Sám 32letý útočník se ovšem nechal slyšet, že za sebe nechá mluvit góly a dokáže, že si hrát zaslouží...

Útočník Fořt přestupuje do druholigového Bielefeldu

Šestadvacetiletý útočník Pavel Fořt bude hrát druhou německou bundesligu za Arminii Bielefeld. Pokud projde zdravotní prohlídkou, podepíše podle klubové internetové stránky smlouvu na tři roky. Podmínky jeho transferu z Toulouse nebyly zveřejněny.

Potřebujeme klid, žádá fanoušky Casillas

Velká očekávání fanoušků budou zejména v nadcházející sezóně ležet na bedrech hráčů Realu Madrid. To si uvědomuje i brankář Iker Casillas, podle něž může Bílý balet aspirovat na vítězství ve všech soutěžích, potřebuje ale na práci čas a klid...

Mladou Boleslav posílil etiopský útočník Lemessa

Etiopan Fikru-Teferra Lemessa uspěl na testech v prvoligové Mladé Boleslavi a s klubem podepsal smlouvu na příští sezonu s následnou dvouletou opcí. Trenér Dušan Uhrin mladší se zároveň rozhodl, že si ponechá i další tři testované zahraniční fotbalisty.

Manchester představil Owena, tím prý posilování končí

Letní přestupové období pro Manchester United už prý skončilo. Manažer Alex Ferguson totiž při včerejším představení útočníka Michaela Owena prohlásil, že nikoho dalšího už jeho tým kupovat nebude. Owenovi zároveň vyhradil dres s oblíbeným číslem sedm.

V Anglii je zájem o Subotiće, ten chce ovšem zůstat v Dortmundu

Neven Subotić patří k nejtalentovanějším obráncům v Evropě a budí proto zájem v Premier League. Hlavním uchazečem o služby 20letého hráče Borussie Dortmund má být londýnská Chelsea, sám Subotić ovšem upřednostňuje setrvání v Německu...

Manchester City oznámil příchod Téveze

Carlos Tévez přestoupí do Manchesteru City, jenž oznámil, že se s argentinským reprezentantem již dohodl na pětileté smlouvě. K definitivní platnosti přestupu ještě musí dojít k podpisu onoho kontraktu, ke kterému dojde po absolvování obvyklé zdravotní prohlídky...

Můžeme vyhrát titul, je si jist Ballack

Do své čtvrté sezóny v barvách Chelsea vstoupí Michael Ballack, jenž věří, že jeho tým konečně dokáže po třech letech sesadit z trůnu Manchester United. Kapitán německé reprezentace doposud získal hned čtyřikrát titul v bundeslize, v anglické Premier League ovšem zatím na primát čeká...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele