Aktuality

Svaz zřídí komisi proti extremismu a chuligánství na stadionech

Českomoravský fotbalový svaz zřídí zvláštní expertní komisi, která se bude zabývat prevencí proti extremismu, rasismu a chuligánství na stadionech. Nový orgán by měl začít působit do konce prázdnin. Novinářům dnes tento plán představil svazový předseda Ivan Hašek po svém setkání s policejním prezidentem Oldřichem Martinů.

Lippi: Inter je připraven vyhrát Ligu mistrů

Inter Milán je v posledních letech jasným vládcem na italské půdě, na evropské scéně se mu ovšem příliš nedaří. Je tomu již hodně dlouho, co Nerazzurri zaznamenali nějaký větší úspěch v konkurenci dalších klubů z celé Evropy, letos by se ale mohlo vše změnit. Alespoň si to myslí Marcello Lippi...

Sponzoři zájem o fotbal neztratili, přesto kluby musí šetřit

Katastrofické scénáře o dopadech ekonomické recese na ligový fotbal se prozatím nenaplnily. Někteří velcí sponzoři sice prvoligovou scénu opustily, ale jiní nastupují na uprázdněná místa. Z ankety ČTK vyplývá, že k drastickému krácení rozpočtu nikdo nesáhl. Přesto hlavně menší kluby hledají úspory, kde se dá.

Stuttgartu došla trpělivost a ukončil jednání o příchodu Huntelaara

Sága ohledně odchodu Klaase-Jana Huntelaara z Realu Madrid má další pokračování. O nizozemského útočníka měl zájem Stuttgart a španělský deník Marca dokonce informoval o dohodě mezi VfB a hráčem, vše je ale úplně jinak. Huntelaar nedokázal dát definitivní odpověď a Stuttgartu již došla trpělivost...

Real Madrid odkoupí zpět Granera

Esteban Granero se může opět těšit na působení v Realu Madrid. Bílý balet se rozhodl uplatnit předkupní právo a získat španělského záložníka zpět z Getafe. Celý přestup by měl být dotažen ještě dnes...

Agent: Eto'o je blízko k dohodě s Interem

Každým dnem se k úspěšné realizaci blíží jedna výměna mezi Barcelonou a Interem Milán. Do Katalánska má namířeno švédský útočník Zlatan Ibrahimovič, jehož by na San Siru měl nahradit Samuel Eto'o. Dohoda kamerunského útočníka s Nerazzurri je údajně velice blízko...

Rozehnal by přeci jen mohl jít do Hamburku, Lazio shání náhradu

Přestup Davida Rozehnala do Hamburgeru SV je znovu aktuální. Římské Lazio sice ve středu přestup zamítlo s tím, že nemá za stopera české reprezentace náhradu, dnes však jednání pokračují. Hamburk totiž ještě navýšil nabízenou částku, navíc Lazio se údajně přiblížilo dohodě s uruguayským obránce Diegem Luganem z Fenerbahce.

Škrtel by kvůli zranění mohl chybět Slovákům v souboji s Českem

Slovenský fotbalista Martin Škrtel si během přípravy Liverpoolu na novou sezonu přivodil zranění podkolenní šlachy a stehenního svalu a v současnosti je mimo hru. Zatím není jisté, zda stihne začátek sezony a také kvalifikační zápas Slovenska o mistrovství světa s Českou republikou, který se hraje 5. září v Bratislavě.

Brazílie utratí za infrastrukturu pro MS 753 miliard

Brazílie bude muset v rámci příprav na pořadatelství světového šampionátu v roce 2014 utratit za infrastrukturu zhruba 79,4 miliardy realů (asi 753 miliard korun). Ve středu o tom informoval brazilský web Globo G1.

Plzeňští se cítí silnější, konkrétní cíle ale nevyhlašují

Fotbalisté Plzně se před novou sezonou první ligy považují za silnější tým než v minulém ročníku. I proto by rádi vylepšili své loňské osmé místo. Konkrétní příčku, na které se chtějí umístit však určenou nemají. Rádi by se prezentovali pohledným fotbalem, který přitáhne do hlediště větší počet diváků.

Sparta se chce vrátit na první pozici

Sparta Praha poprvé v samostatné historii dvakrát po sobě skončila bez titulu, a proto se chce v nadcházejícím ligovém ročníku opět vrátit na první pozici, kterou zabral rival ze Slavie. Letenští si před novou sezonou dávají i další obvyklý cíl - zkusit se probojovat do základní skupiny Ligy mistrů.

Kladenští chtějí dokázat, že do ligy patří

Kladenští fotbalisté se chystají na čtvrtou ligovou sezonu za sebou a chtějí dokázat, že do nejvyšší soutěže patří. V předchozích ročnících se řadili mezi kluby, které kdekdo odepisoval, a dvakrát se zachraňovali až těsně před koncem. Poprvé od postupu do nejvyšší soutěže v létě nezměnili trenéra

Hamburk chtěl Rozehnala, Lazio ho nepustí

Bundesligový klub Hamburger SV usiloval o českého obránce Davida Rozehnala a ještě dnes dopoledne se zdálo, že přestupu z Lazia Řím nic nebrání. Majitel italského klubu Claudio Lotito však nakonec rozhodl, že českého stopera neuvolní. ČTK to řekl hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Vlček: Pod trenérem Jarolímem nemá místo jisté ani kapitán

Stanislav Vlček by měl v sobotu nastoupit po roce a půl v ligovém zápase v barvách pražské Slavie. Po návratu z Anderlechtu Brusel byl navíc zvolen kapitánem mužstva, ani to mu ale nezaručuje místo v sestavě. Pod vedením trenéra Karla Jarolíma prý nemá pevné místo v týmu ani samotný kapitán, zvlášť při současné konkurenci po přebudování kádru.

O Burdissa je zájem ve Španělsku

Nicolas Burdisso nefiguruje v plánech trenéra Interu Milán Joseho Mourinha a v létě by měl zamířit jinam. Argentinského obránce sledovalo několik italských klubů, zájem o něho pak má jeden nejmenovaný přední španělský celek...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele