Aktuality

Bohemians 1905 chtějí být pro ligu přínosem a nesestoupit

Fotbalisté Bohemians 1905 se po roční přestávce opět vracejí do první ligy a tentokrát se v ní chtějí zabydlet déle než jen na jednu sezonu. Vršovický klub věří, že bude pro nejvyšší soutěž přínosem a fanoušky pobaví dobrým fotbalem.

De Laurentiis se rozzlobil na Lavezziho

Ezequiel Lavezzi je po několika týdnech opět spojován s možným odchodem z Neapole. Argentinský útočník po vedení italského klubu žádá vylepšenou smlouvu, tato žádost se ale nesetkala s pozitivním ohlasem a hodně nekompromisní byl především prezident Aurelio De Laurentiis...

Jablonečtí chtějí navázat na páté místo

Fotbalisté Jablonce se pokusí v nové prvoligové sezoně navázat na loňské výkony, které jim nečekaně vynesly páté místo v tabulce. Trenér František Komňacký si na dnešní tiskové konferenci pochvaloval, že měl od prvního tréninku k dispozici všechny hráče, kteří přicházejí v úvahu pro podzimní část sezony.

Světové talenty: Gojko Kačar

Gojko Kačar patří mezi nejzářivější členy nové srbské fotbalové generace. Ve svých 22 letech je pro berlínskou Herthu nepostradatelný, své místo si nyní získává také v seniorském národním týmu.

Zájem o Poulsena mají čtyři anglické kluby

Christian Poulsen před rokem přicházel jako velká posila do Juventusu, v Turíně se ovšem příliš neprosadil a po dvanácti měsících z italského klubu zřejmě odejde. Zamířit by mohl do Anglie, podle agenta má o dánského reprezentanta zájem hned kvarteto klubů...

Baník po jarním propadáku neztrácí ambice, znovu chce být vysoko

Udělat tlustou čáru za jarní blamáží a vrátit se do popředí české ligy, to je cíl fotbalistů Ostravy před novou sezonou. Klub po jarním propadáku přišel ozdravit trenér Miroslav Koubek, který chce pokřivené renomé Baníku vylepšit agresivnějším a běhavějším fotbalem.

Livorno se chystá na přestup Donovana

Prezident Livorna Aldo Spinelli si je jistý, že americký reprezentant Landon Donovan spojí své fotbalové dovednosti právě s tímto italským klubem. Spinelli již ohledně přestupu 26letého útočníka mluvil s jeho agentem i sponzory.

Brno se v nové sezoně chce vrátit do horní poloviny tabulky

Zapomenout co nejrychleji na minulou nevydařenou sezonu a nelichotivé jedenácté místo chtějí v nadcházejícím ligovém ročníku fotbalisté Brna. Jejich cílem je posun do horní poloviny tabulky a dosáhnout toho chtějí divácky atraktivní hrou.

Barcelona se již na Keirrisonovi s Palmeirasem dohodla

Druhou letní posilou fotbalistů Barcelony se stane brazilský útočník Keirrison. Katalánský celek za talentovaného střelce zaplatí Palmeirasu 14 milionů eur (asi 358,5 milionu korun). Barcelona dnes potvrdila, že se s brazilským klubem domluvila na odstupném.

Svaz zřídí komisi proti extremismu a chuligánství na stadionech

Českomoravský fotbalový svaz zřídí zvláštní expertní komisi, která se bude zabývat prevencí proti extremismu, rasismu a chuligánství na stadionech. Nový orgán by měl začít působit do konce prázdnin. Novinářům dnes tento plán představil svazový předseda Ivan Hašek po svém setkání s policejním prezidentem Oldřichem Martinů.

Lippi: Inter je připraven vyhrát Ligu mistrů

Inter Milán je v posledních letech jasným vládcem na italské půdě, na evropské scéně se mu ovšem příliš nedaří. Je tomu již hodně dlouho, co Nerazzurri zaznamenali nějaký větší úspěch v konkurenci dalších klubů z celé Evropy, letos by se ale mohlo vše změnit. Alespoň si to myslí Marcello Lippi...

Sponzoři zájem o fotbal neztratili, přesto kluby musí šetřit

Katastrofické scénáře o dopadech ekonomické recese na ligový fotbal se prozatím nenaplnily. Někteří velcí sponzoři sice prvoligovou scénu opustily, ale jiní nastupují na uprázdněná místa. Z ankety ČTK vyplývá, že k drastickému krácení rozpočtu nikdo nesáhl. Přesto hlavně menší kluby hledají úspory, kde se dá.

Stuttgartu došla trpělivost a ukončil jednání o příchodu Huntelaara

Sága ohledně odchodu Klaase-Jana Huntelaara z Realu Madrid má další pokračování. O nizozemského útočníka měl zájem Stuttgart a španělský deník Marca dokonce informoval o dohodě mezi VfB a hráčem, vše je ale úplně jinak. Huntelaar nedokázal dát definitivní odpověď a Stuttgartu již došla trpělivost...

Real Madrid odkoupí zpět Granera

Esteban Granero se může opět těšit na působení v Realu Madrid. Bílý balet se rozhodl uplatnit předkupní právo a získat španělského záložníka zpět z Getafe. Celý přestup by měl být dotažen ještě dnes...

Agent: Eto'o je blízko k dohodě s Interem

Každým dnem se k úspěšné realizaci blíží jedna výměna mezi Barcelonou a Interem Milán. Do Katalánska má namířeno švédský útočník Zlatan Ibrahimovič, jehož by na San Siru měl nahradit Samuel Eto'o. Dohoda kamerunského útočníka s Nerazzurri je údajně velice blízko...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele