Alba přestoupí do Barcelony, Valencia potvrdila dohodu

28.06.2012, 13:38
Aktuality
Už jenom dny dělí Jordiho Albu od přestupu z Valencie do Barcelony. Katalánský klub se o mladého španělského obránce zajímá už delší dobu a Valencia nyní potvrdila, že zástupci obou celků našli společnou řeč a dohodli se na transferu...

"Valencia a Barcelona se dnes dohodly na přestupu Jordiho Alby. Valencia chce hráči v dresu katalánského klubu popřát hodně štěstí," stojí v prohlášení na internetových stránkách Valencie.

Alba je odchovancem Barcelony a v prvním týmu Valencie působil v posledních třech sezonách, během nichž se stal důležitou součástí klubu a letos se prosadil i do španělského národního týmu.

Sám 23letý fotbalista se netajil přáním vrátit se jednou do Barcelony a to se mu nakonec splní už nyní. Na Mestalle má smlouvu už jenom na jeden rok, Valencia by za něho podle posledních zpráv měla vyinkasovat čtrnáct milionů eur. Přestup bude definitivně zpečetěn po evropském šampionátu, až se Alba podrobí zdravotní prohlídce a dohodne se v Barceloně na podmínkách smlouvy.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com, valenciacf.es

Komentáře (309)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele