Aktuality

Puyol se o spekulace nestará, chce zůstat v Barceloně

Poté, co Manchester City neuspěl se snahou získat z Chelsea Johna Terryho, se údajně bohatý anglický klub zaměřil na Carlese Puyola. Ten dal ale jasně najevo nezájem a naopak prozradil, že v nejbližší době možná prodlouží v Barceloně smlouvu...

Obertan zřejmě posílí Manchester United

Alex Ferguson možná našel budoucí náhradu za Cristiana Ronalda, který přestoupil do Realu Madrid. V Manchesteru United by ho mohl zastoupit Francouz Gabriel Obertan z Bordeaux, který již prošel zdravotní prohlídkou a během dneška může být jeho přestup uzavřen.

Juventus přeorientoval svou pozornost na Mela

Včera vyšlo najevo, že jednání mezi Juventusem a Udinese o přestupu Gaetana D'Agostina definitivně sehlala, turínský klub se tak nyní zaměřil na jiného středního záložníka. Představitelé Juventusu chtějí dnes oficiálně začít jednat s Fiorentinou o příchodu Felipe Mela...

Slezák postupně přechází k trenéřině, ale kariéru ještě nekončí

39letý útočník Bohemians 1905 Dalibor Slezák se v příští sezoně bude představovat spíše jako hrající asistent trenéra v divizním celku "klokanů" než přímo v akci v nejvyšší soutěži. Ikona klubu se s vedením klubu nedávno dohodla na tom, že jeho role už bude zaměřena spíše na koučování.

Leonardo věří, že dokáže vrátit Ronaldinha do formy

Nový trenér AC Milán Brazilec Leonardo věří, že dokáže oživit uvadající kariéru svého krajana Ronaldinha. Bývalý nejlepší fotbalista světa po loňském odchodu z Barcelony do italského velkoklubu nenavázal na někdejší výkony a v závěru sezony jen střídal. Podle Leonarda se však příští rok vrátí do své vrcholné formy.

Soriano se vrací. Do Valencie investuje půl miliardy eur

Zadlužený španělský celek FC Valencie by měla postavit na nohy finanční injekce ve výši půl miliardy eur (téměř 13 miliard korun) od skupiny investorů, která získala v klubu 51 procent. V jejím čele stojí bývalý předseda klubu Vicente Soriano, jenž před měsícem kvůli finančním problémům rezignoval.

Gekas se těší, že v Leverkusenu dostane novou šanci

Theofanis Gekas věří, že nadcházející sezóna pro něj bude mnohem úspěšnější než ta poslední. Řecký útočník chce v Leverkusenu konečně naplno prorazit. Do karet mu hraje zranění ostrostřelce Patricka Helmese.

Mosquera po dvou letech odchází ze Sevilly

Aquivaldo Mosquera po dvou letech odchází ze Sevilly a vrací se do mexické ligy. Kolumbijského obránce za částku přesahující čtyři miliony eur koupil Club America, Mosquera podepsal dvouletou smlouvu.

Porto posílí argentinský záložník Belluschi

FC Porto posílí argentinský záložník Fernando Belluschi, který přichází na přestup z řeckého Olympiakosu Pireus. S novým klubem se dohodl na čtyřleté smlouvě. Porto to potvrdilo na svých stránkách s tím, že za 5 milionů eur odkoupilo pouze 50 procent práv na hráče.

Lyon a Porto jsou domluveny. Lisandro přestoupí do Francie

Lyon našel náhradu za Karima Benzemu, který odchází do Realu Madrid. Francouzský tým se po dlouhých jednáních dohodl s Portem na přestupu Argentince Lisandra Lópeze. Cena šestadvacetiletého střelce se může vyšplhat na 28 milionu eur.

Ronalda přivítalo v Madridu osmdesát tisíc fanoušků Realu

Fanoušci Realu Madrid se dočkali Cristiana Ronalda. Nejdražšímu hráči světa, který přestoupil do španělského klubu z Manchesteru United za rekordních 94 milionů eur (2,5 miliardy korun), včera večer přichystali na stadionu San Bernabeu velkolepé přivítání.

Galliani připustil zájem o Eto'a

Andriano Galliani se rozhovořil o možnostech, které AC Milán má při hledání posily do útoku. Viceprezident Rossoneri potvrdil zájem o Luise Fabiana a Klaase-Jana Huntelaara, přičemž nevyloučil ani příchod dalšího útočníka ze Španělska - barcelonského Samuela Eto'a...

Fiorentina získala Marchionniho, dalším by mohl být Grygera

Marco Marchionni s největší pravděpodobností opustí Juventus a stane se posilou Fiorentiny. Oba kluby se na přestupu 29letého záložníka již dohodly, zbývá jen doladit detaily mezi hráčem a Violou. Stejným směrem by mohl zamířit i Zdeněk Grygera, o čemž spekulují média...

Almeida odejde jen v případě dobré nabídky

Po Brazilci Diegovi možná z Werderu Brémy odejde i jeho parťák, Portugalec Hugo Almeida. Manažer klubu Klaus Allofs obdržel blíže nespecifikované nabídky na 25letého útočníka, sám hráč však zváží přestup pouze v případě, že půjde o klub s nejvyššími cíly...

Deka a Carvalha nepotřebujeme, myslí si Moratti

Portugalci Deco a Ricardo Carvalho jsou v poslední době velmi silně spojováni s přestupem do Interu, velký zájem o ně má jejich krajan a bývalý trenér Chelsea José Mourinho. Podle prezidenta milánského klubu Massima Morattiho ale další nákupy není nutné dělat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele