Aktuality

Cissokho nakonec přestoupí do Lyonu

Před pár týdny to vypadalo, že obránce Aly Cissokho zamíří z Porta do AC Milán. Jenže 21letý fotbalista v Itálii neprošel zdravotní prohlídkou, když mu lékaři objevili problém se zuby. Nyní se do všeho vložil Lyon a chce francouzského obránce se senegalskými kořeny získat.

Juventus má šanci na Scudetto, hlásí Chiellini

Stoper Juventusu Giorgio Chiellini věří, že jeho tým má v nadcházející sezoně opět reálnou šanci získat Scudetto, poprvé od neslavně proslulé korupční aféry. Italský reprzentant spoléhá především na nové posily, které by měly Staré dámě pomoci v boji o titul...

Sparta získá ruského útočníka Prudnikova

Sparta Praha zřejmě již dnes oznámí příchod avizovaného zahraničního útočníka. Na roční hostování by měl dorazit Alexander Prudnikov ze Spartaku Moskva. Pokud vše vyjde podle plánu, devatenáctiletý Rus by se měl k mužstvu připojit ve čtvrtek a v pátek už nastoupit do generálky proti Aue.

Můj odchod by byl nesmyslný, domnívá se Neuer

Manuel Neuer definitivně zůstává na Schalke. O 23letého brankáře gelsenkirchenského klubu a německé reprezentace do 21 let měl zájem Bayern, sám odchovanec Königsblauen se ale nechal slyšet, že se mu z Mnichova nikdo neozval a ani by o přestupu neuvažoval...

Beckham uvažuje o návratu do Anglie, už nelpí na United

David Beckham se po návratu do přípravy se svým týmem Los Angeles Galaxy před novináři vyjádřil ke své další budoucnosti. Hvězdný záložník podle webových stránek britského deníku Guardian plánuje od ledna další hostování v Evropě, možný je prý i návrat do Anglie.

Twente posílila jihoafrická hvězda Parker

Největší hvězda Jihoafričanů na nedávném Poháru FIFA Bernard Parker bude hrát za nizozemské FC Twente. S novým zaměstnavatelem podepsal smlouvu na čtyři roky. Crvena Zvezda Bělehrad za něj podle informací jihoafrického tisku vyinkasuje milion eur (asi 26 milionů korun).

Italský policista byl odsouzen na šest let za zabití fanouška

Italský policista byl odsouzen na šest let do vězení za zabití fanouška, jehož smrt v listopadu 2007 rozpoutala vlnu násilí na fotbale. Luigi Spaccarotella zastřelil šestadvacetiletého římského diskžokeje a fanouška Lazia Gabriela Sandriho na dálničním odpočívadle při cestě na ligový zápas.

Tévez po přestupu kritizoval Fergusona

Carlos Tévez se na tiskové konferenci po svém přestupu do Manchesteru City opřel do svého bývalého trenéra Alexe Fergusona z Manchesteru United. Ten s ním prý vůbec nekomunikoval a právě jeho chování je údajně hlavním důvodem, proč nakonec přešel do tábora městského rivala.

Bastos do Lyonu asi nakonec přestoupí

Brazilský záložník Michel Bastos má nakročeno k přestupu do Lyonu. Prezidenta Lille Michela Seydouxe přesvědčila suma, kterou je vedení Lyonu za 25letého fotbalistu ochotno vyplatit. Podle Seydouxe jde o "mimořádnou" nabídku.

Ferrara věří, že Nedvěd rozšíří realizační tým Juventusu

Kouč Juventusu Ciro Ferrara je přesvědčen, že jeho bývalý spoluhráč Pavel Nedvěd posílí na podzim realizační tým klubu. Slavný český fotbalista skončil po sezoně jako hráč v Juventusu a zatím se nerozhodl, zda bude pokračovat v kariéře například v zámoří či definitivně odloží kopačky.

Vedení reprezentace si rozdělovalo kompetence

Nové vedení české fotbalové reprezentace má za sebou první schůzku. Hlavní trenér Ivan Hašek si se svými asistenty rozdělil kompetence a úkoly, dal dohromady širší nominaci pro srpnovou přípravu s Belgií a navrhl také složení realizačního týmu. To ale zveřejní až po případném schválení výkonném výborem ČMFS, který bude zasedat za týden v úterý 21. července.

Návrat Borowského do Werderu komplikuje plat

Tim Borowski by se mohl vrátit zpět do Werderu Brémy, odkud před rokem odešel do Bayernu Mnichov. V bavorském velkoklubu se záložník neprosadil, návratu do Brém zatím brání odlišné představy o platu.

Postup do první ligy již nepůjde koupit

Kluby první a druhé ligy si dnes na ligovém shromáždění odsouhlasily, že v budoucnu již nebude možné kupovat postup do nejvyšší soutěže, což letos udělalo Slovácko na úkor Čáslavi. Kluboví činovníci na návrh předsedy svazu Ivana Haška odsouhlasili, že v dalších letech bude možné postupovat pouze na bázi sportovní.

Monako chce Molla udržet, ne však za každou cenu

Yohan Mollo je jedním z největších talentů francouzské kopané, a tak se není čemu divit, že si ho chce Monako udržet ve svých řadách. Určitě mu ale kvůli tomu nebude nabízet nesmyslně velké peníze.

Ukrajinská liga má potíže, její právní forma je prý nezákonná

Ukrajinská liga musí urychleně změnit svou právní formu, jinak ji hodlají místní úřady zrušit a kompletně vymazat její historii až do roku 1996. Vyplývá to podle agentury SID z dnešního verdiktu kyjevského soudu, podle nějž je směšování obecně prospěšné a komerční formy společnosti v ukrajinském právním řádu nepřípustné.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele