Aktuality

Sparťané po těžkém losu: Na výběr nebylo, musíme bojovat

Bude to těžký soupeř, ale na výběr jsme neměli. Tak přijala fotbalová Sparta skutečnost, že ji v předkole Ligy mistrů potká Panathinaikos Atény, tedy stejný soupeř, přes kterého se před rokem za brány milionářské soutěže nedostala.

LM: Spartu čeká Panathinaikos, Slavia míří do Finska, nebo Moldavska

Sparta Praha se ve 3. předkole Ligy mistrů utká s řeckým Panathinaikosem Atény, tedy se soupeřem, se kterým ve stejné fázi soutěže loni vypadla. Papírově výrazně lehčího soupeře bude mít mistrovská Slavia, která změří síly buď s finským Interem Turku, nebo moldavským Šeriffem Tiraspol.

Barcelona prý vymění Eto'a do Interu za Ibrahimoviče

Barcelona se podle španělských médií dohodla s Interem Milán na výměně Kamerunce Samuela Eto'a za švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče. Součástí výměny má být i běloruský záložník španělského celku Alexander Hleb, Barcelona by navíc měla zaplatit 40 milionů eur (asi 1,03 miliardy korun).

Šmicer chce ještě pokračovat na hřišti, Hašek si na něj počká

Vladimír Šmicer nechce momentálně ukončit hráčskou kariéru kvůli postu manažera české reprezentace. Pro předsedu ČMFS a reprezentačního kouče Ivana Haška se ale zatím nic nemění a náhradu nehledá: Šmicer dostal neomezený čas na rozhodnutí, a tak se může manažerem stát třeba až ve chvíli, kdy ukončí kariéru.

O Žigiće se podle agenta zajímá patnáct klubů

Až patnáct klubů má podle agenta Milana Calasana zájem o útočníka Valencie Nikolu Žigiće. Tento forvard působil většinu minulé sezony na hostování v Realu Santander, přesto o něj usilují týmy z celé Evropy.

Manchester odřekl zápas kvůli bombovému útoku na hotel

Fotbalisté Manchesteru United zrušili plánovaný zápas v Indonésii. Hotel v Jakartě, ve kterém mělo anglické mužstvo bydlet, se totiž stal cílem teroristického útoku.

To nejlepší teprve přijde, tvrdí o sobě Iniesta

Andrés Iniesta patřil v minulé sezoně k základním stavebním kamenům Barcelony a za své výkony si vysloužil uznání nejen barcelonských fanoušků. Tento 25letý fotbalista, který měl lví podíl na zisku prestižního treblu, ale tvrdí, že to nejlepší z jeho strany teprve přijde.

Everton potřebuje peníze, přiznal Kenwright

Předseda Evertonu Bill Kenwright přiznává, že jestliže chce jeho klub konkurovat těm nejlepším, potřebuje mít k dispozici mnohem větší množství peněz.

Gudjohnsen je na odchodu z Barcelony

Otec a agent Eidura Gudjohnsena v jedné osobě prohlásil, že jeho syn zvažuje odchod z Barcelony. Katalánský velkoklub se jeho prodeji nebrání, požaduje údajně pět milionů liber.

Valencia odmítá srovnání s Ronaldem, chce být sám sebou

Letní posila Manchesteru United Antonio Valencia je v očích mnohých fanoušků považován za hráče, který by měl nahradit hvězdného Cristiana Ronalda. Třiadvacetiletý Ekvádorec však chce zůstat sám sebou.

Jankulovski: V Miláně začíná nová éra

Obránce Marek Jankulovski je přesvědčen, že AC Milán se s odchody klíčových osobností týmu rychle vyrovná. Podle českého krajního obránce v Miláně začíná nová éra. Nejen kluboví fanoušci jsou zvědavi, jak tým zvládne situaci po odchodech Paola Maldiniho, kouče Ancelottiho či brazilského středopolaře Kaká.

Downing podepsal v Aston Ville čtyřletou smlouvu

Aston Villa již podepsala smlouvu s anglickým křídelníkem Stewartem Downingem z Middlesbrough. Ten se s birminghamským klubem nakonec dohodl na čtyřletém kontraktu. Přestupová částka údajně činí 12 milionů liber.

Cole byl na další operaci, do USA s týmem nepojede

Záložník anglické fotbalové reprezentace a londýnské Chelsea Joe Cole, který je od ledna kvůli vážnému zranění kolena v rekonvalescenci, se podrobil dalšímu operačnímu zákroku.

Eto'o dostal dovolenou, může si hledat nový klub

Kamerunský útočník Samuel Eto'o dostal od Barcelony týdenní dovolenou na to, aby si mohl najít nové angažmá. Informaci přinesl deník La Vanguadia. U týmu se může hlásit až 27. července v době, kdy jeho spoluhráči budou mít za sebou již týden tréninku.

Lyon nezíská ani Remyho

Lyon již získal Lisandra Lopeze z Porta a chystá se na příchod Michela Bastose z Lille, prezident klubu Jean-Michel Aulas přesto tvrdí, že fanoušci se mohou těšit i na další zvučná jména. Andre-Pierre Gignac ani Loic Remy, které měl také vyhlédnuté, se jimi však nestanou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele