Aktuality

Barcelona potvrdila oficiální nabídku za Davida Villu

Prezident Barcelony Joan Laporta potvrdil, že podal oficiální nabídku za útočníka Valencie Davida Villu. Podle Laporty se suma pohybuje okolo 40 milionů eur. Ani Villa by zřejmě nebyl proti. Nedávno vzkázal, že půjde buď do katalánského klubu, nebo zůstane ve Valencii.

Gerrard prodloužil o čtyři roky smlouvu s Liverpoolem

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrad prodloužil s klubem smlouvu až do roku 2013. Podle deníku Daily Telegraph si anglický reprezentant díky tomu přijde celkem na 26 milionů liber (asi 781 milionů korun).

Plašil přestoupil do Bordeaux a znovu si zahraje Ligu mistrů

Český reprezentant Jaroslav Plašil se stal posilou francouzského mistra Girondins Bordeaux. Zatímco v uplynulé sezoně bojoval s Pamplonou o záchranu ve španělské lize, nyní se může těšit na zápasy v Lize mistrů.

Messi by si přál v týmu Mascherana s Fabregasem

Barcelona zatím není na přestupovém trhu aktivní, ale to se může brzy změnit. Kdyby příchody nových hráčů zležely na Lionelu Messim, dres katalánského klubu by oblékli Javier Mascherano a Cesc Fabregas.

Asenjo přestupuje do Atlétika Madrid

Atlético Madrid dotáhlo do úspěšného konce půlroční snahu o získání Sergia Asenja. Pokud mladý brankář Valladolidu projde lékařskou prohlídkou, upíše se klubu z hlavního města na čtyři roky. Atlético za něj údajně zaplatí pět milionů eur.

Hamburk na devět měsíců ztratil Alexe Silvu

Obránce Hamburku Alex Silva si v přípravném utkání vážně poranil kolenní vazy a musí na operaci. Čtyřiadvacetiletý Brazilec bude svému týmu chybět osm až devět měsíců.

Rosický trénuje bez potíží a těší se na spolupráci s Haškem

Záložník Tomáš Rosický se po vleklém zranění už naplno připravuje s Arsenalem na novou sezonu a vyhlíží návrat do národního týmu. Reprezentační kapitán se těší na spolupráci s trenérem Ivanem Haškem, pod kterým na počátku kariéry nakoukl v dresu Sparty do světa velkého fotbalu.

Fortuné definitivně přestoupil do Celtiku

Marc-Antoine Fortuné dnes definitivně přestoupil z francouzského Nancy do skotského Celtiku, kde podepsal smlouvu na tři roky. Přestupová částka nebyla zveřejněna, mluví se ale o necelých čtyřech milionech liber.

Muntari v Interu zůstane, popřel spekulace agent

Po příchodu Thiaga Motty se konkurence v ofenzivě Interu Milán ještě vystupňovala, a tak by se mohlo zdát, že někteří hráči budou uvažovat o odchodu. Zřejmě se to ale netýká Sulleyho Muntariho. Jeho agent Frank Schreier uvedl, že Muntari v Interu zůstane.

Southampton našel kupce, zachránit ho má švýcarský obchodník

Fotbalistům Southamptonu svitla nová naděje. Kdysi slavný klub, který kvůli dluhům sestoupil ze druhé ligy, dnes oficiálně převzal švýcarský obchodník Markus Liebherr. Prodejní cena nebyla zveřejněna, kvůli převzetí velkých dluhů ale Liebherr fakticky nebude muset příliš platit. Southampton byl od dubna v konkurzu a reálně mu hrozil zánik.

Juanito: Už jsem potřeboval změnu

Nová posila Atlétika Madrid Juanito byl dnes oficiálně představen na stadionu Vicente Calderona. Sám také uvedl, co jej vedlo k přestupu do tohoto klubu. Bývalý obránce sevillského Betisu tvrdí, že rozhodnutí opustit Andalusii, nebylo vůbec jednoduché.

Záložník Zokora přestupuje z Tottenhamu do Sevilly

FC Sevilla získala před novou sezonou první zvučnou posilu. Třetí tým uplynulého ročníku španělské ligy angažoval reprezentanta Pobřeží slonoviny Didiera Zokoru z Tottenhamu, který za defenzivního záložníka inkasoval údajně 8,5 milionu liber (250 milionů korun). Osmadvacetiletý fotbalista podepsal na jihu Španělska čtyřletou smlouvu.

Manchester United už má mladíka Obertana

Vedení Manchesteru United dovedlo do zdárného konce přestup talentovaného Francouze Gabriela Obertana z Bordeaux. S dvacetiletým krajním záložníkem podepsalo smlouvu a čtyři roky. Klub to dnes potvrdil na svém webu. Podle britského tisku zaplatí za hráče až osm milionů liber (asi 239 milionů korun).

Real vzdává boj o Ribéryho. Získá ho Barcelona?

Franck Ribéry nejspíš z Bayernu Mnichov do Realu Madrid nepřestoupí, na Santiago Bernabeu v jeho příchod už nevěří. Francouzského reprezentanta by mohla získat Barcelona, která se o něj také zajímá.

O Berga se zajímají Hamburk a Fulham

O útočníka Groningenu Marcuse Berga se zajímají Fulham a Hamburk. Nizozemci nyní čekají, jak velký jejich zájem skutečně je. Může se stát, že hvězda švédské jedenadvacítky v létě nikam neodejde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele