Aktuality

Hernanesova cena klesá. Uvolní mu Milán místo?

Sao Paulo ještě nedávno žádalo za Hernanese čtyřicet milionů eur, podle agenta je nyní záložníkova cena ani ne čtvrtinová. O mladého Brazilce se dlouhodobě zajímá AC Milán, zatím však pro nemá místo v kvótě hráčů mimo Evropskou unii.

Gerrard vyhlíží úspěchy, Xabi Alonso odchod

Kapitán Liverpool Steven Gerrard cítí před novou sezónou velkou šanci uspět se svým týmem nejen v Premier League, ale také v Lize mistrů. To Xabi Alonso se stále nesmířil s představou, že odehraje za Reds další ročník, a doufá v přestup do Realu Madrid.

Gudjohnsen čeká na rozhovor s Guardiolou

Podle španělských médií je Eidur Gudjohnsen na odchodu z Barcelony, podle islandského útočníka tomu ale tak není. Gudjohnsenovi zatím nikdo neřekl, aby si hledal nový klub. O své budoucnosti bude mít jasno teprve v pondělí, kdy si promluví s trenérem Guardiolou.

Za Adebayorovým odchodem stojí fanoušci, tvrdí Wenger

Nedostatek podpory a hněv fanoušků Arsenalu. To jsou podle manažera Gunners Arseneho Wengera důvody odchodu Emmanuela Adebayora ke konkurenčnímu Manchesteru City.

Carletto dovede Chelsea k titulu, říká Beckham

David Beckham předpokládá, že Carlo Ancelotti bude na lavičce Chelsea velice úspěšný. Podle hvězdného anglického záložníka vrátí bývalý trenér AC Milán ligový titul zpět na Stamford Bridge, odkud před třemi lety utekl.

Cissokho se dočkal, přestoupil do Lyonu

Lyon na svých oficiálních stránkách potvrdil, že se mu podařilo dotáhnout přestup Alyho Cissokha z Porta. Podle včerejších zpráv to vypadalo, že transfer padne, ale nakonec se zástupci obou klubů domluvili, když Lyon portugalskému šampionovi zaplatí 15 milionů eur.

Laporta: Villu ještě můžeme získat

Humbuk kolem Davida Villy nedávno utichl a vypadá to, že zůstane ve Valencii. Prezident Barcelony Joan Laporta se ale domnívá, že jeho tým může sedmadvacetiletého útočníka do svých řad stále ještě získat...

Adebayor přestoupil do Manchesteru City

Manchester City získal do svých řad dalšího útočníka se zvučným jménem, když z Arsenalu koupil za nezveřejněnou sumu Emmanuela Adebayora. 25letý tožský útočník se dnes úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a v novém působišti podepsal pětiletý kontrakt...

Rakouský reprezentant Ivanschitz posílí Mainz

Bývalý kapitán rakouské reprezentace Andreas Ivanschitz po třech letech opustí Panathinaikos Atény a bude hrát německou bundesligu. 25letý záložník měl sice v Řecku smlouvu ještě na tři roky, trenér Henk ten Cate už s ním však nepočítal a Rakušan se pravděpodobně upíše Mainzu.

Chceme vyhrát Scudetto, prohlásil Zenga

Do své první sezóny na lavičce Palerma vstupuje velmi optimisticky Walter Zenga, jenž pro sebe a svůj tým vytyčuje jen ty nejvyšší cíle. 49letý trenér se nechal slyšet, že chce najít srdce sicilského týmu a vyhrát s ním Scudetto...

Rosický po roce a půl hrál za Arsenal a hned jako kapitán

Tomáš Rosický si po roce a půl trápení se zraněními opět zahrál zápas za Arsenal. V dnešním přípravném utkání s týmem čtvrté ligy Barnetem nastoupil v základní sestavě a s kapitánskou páskou na ruce. Předvedl několik povedených akcí a o poločase stejně jako všichni ostatní hráči vystřídal.

Nikoho prodávat nebudeme, zní z Evertonu

David Moyes se snaží o udržení kádru Evertonu pohromadě a již několikrát dal najevo, že své hvězdy prodávat nebude. Manažer Toffees to znovu zopakoval i nyní směrem k Manchesteru City, jenž by do svých řad rád zlákal obránce Joleona Lescotta...

Světové talenty: Rasmus Elm

Největší švédský talent od dob Zlatana Ibrahimoviče. I takovýchto lichotivých komentářů se již dostává mladému záložníkovi Rasmusu Elmovi, který má potenciál zařadit se mezi hvězdy světové kopané.

18.07.2009 Aktuality 25 komentářů
Zaujalo nás

Barry vrací Benitezovi: Není to o penězích

Gareth Barry obvinil manažera Liverpoolu Rafu Beniteze z toho, že nemá dostatek respektu poté, co prohlásil, že za hráčovým přestupem do Manchesteru City stojí pouze peníze.

Ztroskotá Cissokhův přestup do Lyonu?

Nejprve se mu rozplynul sen o angažmá v AC Milán, kde neprošel lékařskou prohlídkou. Poté se o něj začal zajímat Lyon a vše vypadalo jako hotová věc. Jenže ani tento přestup nemusí Alymu Cissokhovi, který v posledních týdnech zažil nejedno zklamání, vyjít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele