Juventus hlásí dvě posily, z Udinese přišli Isla a Asamoah

02.07.2012, 19:29
Aktuality
Udinese v posledních letech často prodává své klíčové hráče za velké peníze a další dva na seznam přidalo dnes. Ze třetího týmu uplynulé sezony Serie A odcházejí záložníci Mauricio Isla a Kwadwo Asamoah, v obou případech koupil padesát procent hráčských práv Juventus...

Stará dáma oba transfery potvrdila na svých internetových stránkách a v obou případech musela sáhnout hluboko do kapsy. Za 24letého chilského reprezentanta Islu zaplatila 9,4 milionu eur, za o rok mladšího Ghaňana do Udinese putuje devět milionů.

Udinese vedle peněz dostalo i jednu hráčskou kompenzaci, za stejných podmínek získalo 22letého útočníka Cristiana Pasquata.

Juventus bude v následující sezoně obhajovat italský titul a k tomu by mu měl pomoci Sebastian Giovinco, jehož získal z Parmy. V přestup pak bylo změněno hostování uruguayského obránce Martina Cacerese ze Sevilly.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (357)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele