Rocchi chce pokračovat v Laziu, těší se na nového trenéra

02.07.2012, 17:40
Aktuality
Tommaso Rocchi je pátým nejlepším střelcem historie Lazia a rád by si ještě vylepšil své gólové statistiky. Zkušenému útočníkovi je již 34 let a porce jeho odehraných minut a zápasů se v posledních letech snížila, i přesto má v úmyslu pokračovat v římském klubu...

"Mám smlouvu ještě na jeden rok a mým plánem je hrát více, než loni. Cítím, že stále mám týmu co dát. Vím, že moje kariéra dříve nebo později skončí, nyní ale mám v plánu hrát i nadále za Lazio," prohlásil.

Lazio v loňské sezoně bojovalo o třetí místo zaručující start v předkole Ligy mistrů, nakonec skončilo čtvrté s dvoubodovým mankem na Udinese. V týmu přes léto došlo k výměně trenéra, ve funkci skončil Edy Reja, kormidla se pak ujal někdejší kouč Sionu Vladimir Petković.

"Těším se na začátek sezony a na to, až poznám nového trenéra. Chtěl bych zároveň složit kompliment Rejovi za to, jako práci zde za poslední roky odvedl," řekl dále.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ževraj Lucio do Juventusu . Ty krysa jedna špinavá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak ostrá slova?Vaše chyba,že jste ho nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

šampión

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatickej jak písek v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, proč chce Rocchi zůstat v Laziu, když je minimální šance, že by hrál v základu.

Navíc hráč co má ego jako Rocchi na lavičce moc spokojen nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele