Villas-Boas oficiálně jmenován manažerem Tottenhamu

03.07.2012, 15:01
Aktuality
André Villas-Boas se přeci jen stává nástupcem Harryho Redknappa u kormidla Spurs. V hlavním městě Anglie dnes pobýval od ranních hodin, přičemž už déle platil prakticky za jediného vážného kandidáta na uvolněný post. Nyní ho čeká druhá londýnská štace v krátké době...

Ta první se ambicióznímu Portugalci vůbec nevydařila - sezonu v Chelsea ani nedokončil. Teď přitom kotví v klubu, který už v nedávné době prodělal jednu nevalnou zkušenost s jižanským manažerem; při svém angažmá tu zrovna nepochodil Juande Ramos, dříve úspěšný kormidelník Sevilly.

V klubovém centru Villas-Boas podepsal tříletý kontrakt. Bez práce vydržel všehovšudy čtyři měsíce poté, co byl v březnu vyhozen vedením Blues.

Během pár hodin či dnů lze očekávat, že také na White Hart Lane budou Portugalcovy kroky následovat krajané José Mario Rocha a Daniel Sousato, jeho věrní druhové v Portu i Chelsea. Naopak stávající trenérský ansámbl Tottenhamu již koncem minulého týdne opustilo duo Bond-Jordan.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk, bbc.co.uk

Komentáře (617)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele