Aktuality

Liberec udržel Keriče a chce zvládnout začátek sezony

Složitý začátek nadcházející sezony před sebou mají fotbalisté Liberce. Vedle vstupu do nového prvoligového ročníku čeká Slovan na přelomu července a srpna třetí předkolo Evropské ligy, jehož výsledek může výrazně ovlivnit další průběh sezony. Severočeši se na náročné období vyzbrojili několika posilami, navíc se jim povedlo udržet kanonýra Andreje Keriče.

Pořadatelé MS v JAR shánějí patnáct tisíc dobrovolníků

Pořadatelé mistrovství světa shánějí patnáct tisíc dobrovolníků, kteří by příští rok pomohli s organizací šampionátu v Jihoafrické republice. Svoji výzvu poslali do celého světa prostřednictvím federace FIFA.

Wenger už nevěřil, že se Rosický vrátí

Manažer Arsenalu Arsene Wenger přiznal, že v jednu chvíli měl o návratu Tomáše Rosického k fotbalu vážné pochybnosti. Zdlouhavé zranění podkolenní šlachy trenéra v určitém stádiu léčby přivádělo k myšlence, že Rosického kariéra nadobro skončila.

Lahm: Čtvrtfinále Ligy mistrů by byl úspěch

Levý bek Bayernu Mnichov Philipp Lahm potvrdil, že prioritou týmu v nadcházející sezoně bude zisk mistrovského titulu. Lahm uvedl, že klub pod vedením nového trenéra musí v tomto směru napravit zaváhání z minulé sezony.

Alves asi zůstane, Porto ho odmítá prodat

Bruno Alves Porto neopustí. Tvrdí to prezident klubu Pinto da Costa, podle kterého 27letý hráč není na prodej. Prezident tak reagoval na sílící spekulace o jeho odchodu do Chelsea nebo Barcelony.

Scudetto stojí 150 milionů, říká Prandelli

Cesare Prandelli ve Fiorentině tpělivě buduje tým, se kterým sní o zisku italského titulu. Zkušený kouč si ale uvědomuje, že mezi fialkami a nejbohatšími týmy Serie A stále zůstává značná finanční propast.

Manchester City se Terryho stále nevzdal

Manchester City zatím posiloval hlavně ofenzivu, manažer Mark Hughes ale ví, že potřebuje získat nové hráče také do obrany. Hlavním cílem Citizens je John Terry, kterého ale Chelsea nechce prodat.

Portugalec Maniche míří do Kolína nad Rýnem

Portugalec Maniche zřejmě pro příští sezonu zakotví v Kolíně nad Rýnem. Ačkoli byl jednatřicetiletý vicemistr Evropy z roku 2004 v minulých dnech spojován s tureckým Ankaragücü, dohodl se na podmínkách v bundesligovém týmu. Smlouva by měla být podepsána po lékařské prohlídce.

Hašek veze dobrou zprávu: Koller a spol. chtějí reprezentovat

Potěšitelnou zprávu veze z Moskvy trenér české reprezentace Ivan Hašek, který včera sledoval utkání ruské ligy mezi Spartakem Moskva a Samarou, v němž nastoupili tři čeští hráči Jan Koller, Jiří Jarošík a Martin Jiránek. Všichni podali velmi dobré výkony a po utkání navíc včetně Radoslava Kováče potvrdili svoji chuť znovu reprezentovat.

O Beckhamovy služby má prý zájem Chelsea i Tottenham

David Beckham by si mohl v příštím roce zahrát znovu v Premier League, odkud odešel v roce 2003. O kmenového hráče Los Angeles Galaxy projevily podle dnešního vydání listu Mail on Sunday zájem Chelsea a Tottenham.

Appiah si stále hledá nový klub

Již rok se nachází bez angažmá Stephen Appiah. Kapitán ghanské reprezentace ovšem věří, že mu konečně vyjde přestup do některého klubu, a zároveň přiznal, že dlouhá pauza ho připravila o značné množství svalové hmoty...

Rosický: Bál jsem se, že první zápas po návratu bude horší

Tomáš Rosický byl sám překvapen z toho, jak zvládl svůj první zápas za Arsenal po 18 měsících zdravotních komplikací. Jeho výkon v sobotní přípravě s Barnetem byl lepší, než sám čekal. Navíc už prý není nic, co by ho brzdilo; proto věří, že se nyní bude jen zlepšovat, aby se vrátil do formy.

Lúcio: Inter mě chtěl za každou cenu, Bayern už ne

Před třemi dny Lúcio překvapivě odešel z Bayernu a upsal se Interu, nyní brazilský reprezentační obránce vysvětlil, co ho k tomu vedlo. Podle něj mu vedení mnichovského celku nechtělo nabídnout dlouholetý kontrakt, a když se pak ozvali představitelé Nerazzurri, bylo vše jasné...

Iaquinta: Nezbývá nám nic jiného, než vyhrávat

Vincenzo Iaquinta cítí, že Juventus se nebude mít v nadcházející sezoně na co vymluvit, pokud se nebude vyhrávat. Stará Dáma totiž mohutně posilovala a nyní má k dispozici velice silný kádr.

Oliveira odchází z Betisu, upsal se Al Jaziře

Real Betis ztratil po svém sestupu do Segunda División první velkou oporu. Do klubu Al Jazira odešel Ricardo Oliveira, bohatý celek ze Spojených arabských emirátů za brazilského útočníka zaplatil sumu čtrnácti milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele