Amauri se vrací do Parmy, podepsal dvouletou smlouvu s opcí

02.07.2012, 23:01
Aktuality
Amauri bude potřetí v kariéře hrát za Parmu, s níž se jako volný hráč dohodl na dvouleté smlouvě. 32letý útočník byl k mání zdarma poté, co mu vypršela smlouva ve Fiorentině.

"Parma dnes oznamuje, že dojednala do úspěšného konce dohodu s brazilským útočníkem Amaurim, který se vrací a po jeho důležitém příspěvku v sezoně 2010/2011 bude znovu oblékat dres našeho klubu. Hráč s Parmou podepsal dvouletou smlouvu s opcí na třetí sezonu. Oficiálně bude na tiskové konferenci představen v úterý 3. července," stojí v prohlášení italského klubu.

Brazilský útočník s italským pasem do Parmy poprvé přišel v lednu roku 2001, o deset let později se pak vrátil formou hostování z Juventusu a v jedenácti zápasech nastřílel solidních sedm branek.

Amauri přišel do Juventusu před čtyřmi lety za necelých 23 milionů eur z Palerma a s postupem času se stal přebytečným. Turínský klub se ho snažil zbavit a po hostování v Parmě se mu to definitivně povedlo v zimě, když hráč podepsal krátkodobou smlouvu s Fiorentinou, za kterou dal jenom jednu branku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
Filipow

Všichni Juventini si oddechli a slaví.

Reagovat
Filipow

Ajo, omlouvám se. Jsem myslel, že teď odešel z Juve a ve Florencii byl jen na hostovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavovali sme ked zostrelil AC

Reagovat
Pettirosso

Jj, nakonec se těch 25 mega vyplatilo

Reagovat
galacticosi

stále nechápem, čo na ňom vtedy Juventus videl, že zaňho dal €23 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej cestovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle byl dobrej snad jenom v Palermu.

Reagovat
Pinturicchio

Ať se daří a ještě jednou díky za gol proti AC.

Reagovat
EarTher

Reagovat
Pinturicchio

Ať se daří a ještě jednou díky za gol proti AC.

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele