Aktuality

Heitinga z Atletika Madrid do Evertonu

Johnny Heitinga po roce znovu mění dres. Nizozemský reprezentant před rokem přestoupil z Ajaxu za deset milionů eur do Atletika Madrid, nyní se stal novou posilou Evertonu. Toffees za něho podle spekulací anglických médií zaplatili zhruba šest milionů liber...

Witsel dostal za zákrok na Wasilewského trest na deset zápasů

Záložník Standardu Lutych Axel Witsel, jenž šokoval Belgii hrubým zákrokem na obránce Anderlechtu Marcina Wasilewského, dostal desetizápasový zákaz startu. Dvacetiletý reprezentant se tak vrátí do fotbalové ligy až 23. listopadu.

Šimák stráví podzim ve Stuttgartu, klub chce široký kádr

S nezvykle početným kádrem čítajícím 28 jmen zakončil fotbalový klub ze Stuttgartu letní přestupové období. Tým v pondělí večer doplnil ještě Srb Zdravko Kuzmanovič, který přišel za osm milionů eur (asi 205 milionů korun) z Fiorentiny. Neodejde ani český záložník Jan Šimák, o nějž měl po příchodu Bělorusa Alexandra Hleba údajně zájem Hannover.

Rothen odchází na hostování do Rangers

Jerome Rothen se podle očekávání rozloučil s PSG a míří na Ostrovy. O francouzského záložníka měl hodně dlouho zájem manažer Blackburnu Sam Allardyce, Rothena si ovšem nakonec vypůjčili skotští Rangers...

Adu se v Benfice neprosadil, jde hostovat do Belenenses

Ještě před pár lety vzývaný fotbalový talent Freddyho Adua čeká místo cesty ke slávě zřejmě jen boj o záchranu v portugalském Belenenses. Dvacetiletý Američan se stále neprosadil do kádru Benfiky Lisabon a na začátku sezony se dohodl na ročním hostování v týmu ligového outsidera.

Jarolím si stěžuje, že má na pohár jen jedenáct hráčů

Slávisté uvažovali o tom, že požádají o přeložení zápasu druhého kola poháru v České Lípě, ale utkání se nakonec ve čtvrtek hrát bude. Trenér Karel Jarolím si stěžuje, že mu v době reprezentační přestávky zbylo pro zápas pouze jedenáct hráčů.

Pantelić se na rok upsal Ajaxu

Marko Pantelić na konci loňské sezóny odešel z Herthy BSC a uplynulý měsíc a půl se připravoval s mateřskou Crvenou Zvezdou, nyní se ovšem již může těšit na soutěžní zápas v nové lize. Srbský útočník se stal posilou amsterdamského Ajaxu, se kterým podepsal smlouvu na jeden rok...

ONLINE: Léto v Anglii finišuje

Opět bude co sledovat. V zimě jsme do poslední chvíle trnuli, co bude s Aršavinem a zda se na White Hart Lane skutečně vrátí Robbie Keane. A i teď patrně bude jádrem všech spekulací hlavní město Albionu, tedy Londýn. Manažer Tottenhamu Harry Redknapp totiž hodlá řádně vybrakovat Portsmouth, své někdejší působiště.

01.09.2009 Aktuality 369 komentářů
Zaujalo nás

Ribéry zůstává v Bayernu. Na jak dlouho?

Franck Ribéry toto léto určitě neopustí Bayern Mnichov. Jak dlouho ale ještě bude francouzská hvězda působit v Bundeslize, není vůbec jasné. Ribéry se chystá v budoucnu obléknout dres některého ze španělských klubů.

Hráčům Standardu hrozí po zápasu s Anderlechtem anonymy smrtí

Dvěma hráčům Standardu Lutych hrozí anonymy smrtí. Důvodem je nedělní ostrý zápas s Anderlechtem Brusel, při němž jeden z hráčů belgického mistra Axel Witsel způsobil nevybíravým zákrokem otevřenou zlomeninu nohy polskému obránci Anderlechtu Marcinu Wasilewskému.

Ben Haim posílil Portsmouth. Spurs usilují o Kranjčara s Jamesem

Po katastrofálním vstupu do ligy posílil Portsmouth své obranné řady o Izraelce Tala Ben Haima z Manchesteru City. Pompeys ale nejspíš ztratí dvě opory - Tottenham se snaží získat Nika Kranjčara s Davidem Jamesem.

Šenkeřík dal čtvrtý gól, ale těšila jej hlavně výhra Slavie

Svou čtvrtou brankou v novém ročníku první ligy zavelel slávistický útočník Zdeněk Šenkeřík k tříbodovému zisku v duelu se Slováckem. Pražský tým dnes nakonec vyhrál nad nováčkem 3:0 a v tabulce se posunul na třetí místo.

Gudjohnsen se upsal Monaku

Francouzské Monako dalo v dosavadních čtyřech zápasech nové sezóny tři branky, vhod proto přichází výrazná posila z Barcelony. Finalista Ligy mistrů z roku 2004 získal zadarmo Islanďana Eidura Gudjohnsena, který se ve svém novém působišti dohodl na dvouleté smlouvě...

Čech věří, že si pohodu z klubu přenese také do reprezentace

V dobré náladě dorazil brankář Petr Čech na sraz reprezentace před nadcházejícími dvěma zápasy kvalifikace o postup na mistrovství světa. 27letý gólman vede s Chelsea tabulku Premier League, už 252 minut drží čisté konto a věří, že si svoji pohodu přenese i do sobotního duelu na Slovensku.

Chovanec o remíze v Olomouci: Je to pro nás ztráta

Olomouc nepřestřihla ani jednu ze dvou negativních sérií: přes 11 let doma proti Spartě bez vítězství a hlavně bez výhry už pět ligových kol. Trenér Zdeněk Psotka se na hráče hněval především za první část zápasu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele