Sérii musíme ukončit, velí Diawara

16.11.2012, 15:42
Aktuality
Marseille o víkendu jede do Bordeaux, tedy na velmi neoblíbené místo. Olympique totiž na půdě Girondins nedokázal vyhrát už předlouhých pětatřicet let. Obránce Souleymane Diawara, který dříve působil i v Bordeaux, míní, že je nejvyšší čas ukončit nelichotivou sérii.

"Když jsem hrál v Bordeaux, tak jsem nevěděl, že tu Marseille tak dlouho nevyhrála. Hráči Girondins to možná ani netuší, já to ale teď vím moc dobře," říká Diawara, který s Bordeaux získal i francouzský titul.

Poslední ligová výhra Marseille pochází z roku 1977, Olympique od té doby uhrál v Bordeaux v sedmadvaceti zápasech jen devět remíz. Nyní se oba soupeři na půdě Girondins utkání v jubilejním padesátém utkání.

"Lidé v Marseille jsou pověrčivější, takže se všechny statistiky mnohem důkladněji sledují. Je třeba urychleně tuto sérii ukončit, pokud možno hned v neděli. Boje na čele tabulky jsou ohromně vyrovnané, potřebujeme body," dodává 34letý obránce.

Marseille je v tuto chvíli na druhém místě ligové tabulky, má stejně bodů jako vedoucí PSG a zápas k dobru. Prvních devět týmů je srovnáno v rozdílu pouhých čtyř bodů.

Autor: Radim Šantrůček / ligue1.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Filip12

Diawara ♥♥♥

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Filip12

nick ?

Reagovat
Han střelil první

Tvůj penis?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle není on. Ale někdo by ho tam mohl přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt píčus

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

Reagovat
hradec

To jsem zvědavej, jestli vůbec bude hrát. Zatím si zahrál jen v EL, tak pochybuju. Tak vyrovnanej vrchol tabulky to vypadá jak obráceně, jako by se hrálo o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille je skvělej tým pro trénování ve Fifě 13 zatím mě to za ně nejvíc baví. Barton na SÚZ awesome.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
REPLIKATOR

Plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux vyhraje 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele