21. kolo
13.02.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Duel Brém s Freiburgem skončil bezbrankovou remízou

Pro tým Christiana Streicha, který v týdnu prodloužil smlouvu, se jednalo o další v podstatě typické představení. Na jednu stranu dokáže pořádně potrápit jasného favorita, ale na tu druhou pak ztratí se soupeřem, kterého by měl porážet, pokud chce po tříleté pauze znovu pomýšlet na poháry. Werder alespoň udělal další krůček k záchraně.

Dlouhou dobu se na Weserstadionu hrálo velice opatrně. A tak není divu, že první zajímavější moment se dostavil až ve 36. minutě. Miloš Veljković ale po přihrávce Kevina Möhwalda ztroskotal na Florianu Müllerovi. Gólman Freiburgu vychytal krátce poté i Milota Rashicu. V závěru poločasu se osmělil Nicolas Höfler, avšak mířil nad.

Ve druhé půli nejprve poněkud vázla souhra. V 55. minutě se na to už nemohl dívat Vincenzo Grifo, který objevil cestičku mezi Theodorem Gebre Selassiem a Moisanderem. Italský fotbalista, který dlouhodobě patří k nejlepším borcům oblékajícím dres Freiburgu, však o kousek minul svatyni, kterou tradičně hájil Jiří Pavlenka.

Do konce tohoto klání byly k vidění už jenom dvě zajímavější situace. Při té první si český gólman poradil jak s dělovkou Höflera z hranice pokutového území, tak s postavením číhajícího Nilse Petersena. Při té druhé si jednička ve službách Werderu musela pohlídat záludný pokus z kopačky Jonathana Schmida.

Pro Zelenobílé to byla už osmá remíza v sezoně. V této statistice jsou na tom lépe akorát hráči Unionu a Frankfurtu. Svěřenci Floriana Kohfeldta se příště utkají ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně s Hoffenheimem. SC přivítají na domácím stadionu Union Berlín, před kterým mají po jednadvaceti kolech jednobodový náskok.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele