Další články

Bundesliga - souhrn 7. kola: Kane odstřelil Stuttgart

Lipsko nezaváhalo v Mohuči a na tři hodiny se posunulo do čela tabulky. S odpovědí následně přispěchal Bayern, doma porazil Stuttgart 4:0 a hattrickem se blýskl Harry Kane. Bundesligový nováček Holstein Kiel podlehl hráčům Unionu Berlín a stále marně čeká na první výhru. Doma prohrál všechny čtyři dosavadní zápasy, v nichž inkasoval celkem 14 branek. Brémy na závěr kola přehrály v přestřelce Wolfsburg.

Bayern se obejde bez Pavloviće, záložník má zlomenou klíční kost

Bayern Mnichov včera po dvou bundesligových remízách konečně zvítězil a před vlastními fanoušky nedal šanci Stuttgartu, ne vše ovšem z jeho pohledu bylo ideální. Utkání nedohrál Aleksandar Pavlović, německého reprezentanta čeká delší pauza.

Bundesliga - preview 7. kola: Union má na dohled třetí místo

Union Berlín se po slabší loňské sezony znovu pohybuje v hodní polovině tabulky a dnes se může posunout až na třetí příčku, potřebuje k tomu vyšší výhru nad Kielem. Souboj sousedů v tabulce bude k vidění ve Wolfsburgu.

V klubu září, za národní tým strádá. Proč Koeman nevyužívá Frimponga?

Je považován za jedno z nejlepších křídel současného fotbalu. Pravidelně se hovoří o jeho přestupu do předních evropských klubů, byl v hledáčku Realu Madrid, Barcelony, Arsenalu, Manchesteru United a spekulovalo se také o návratu do Manchesteru City. V dresu Leverkusenu Jeremie Frimpong (23) září, v minulé sezoně byl jedním ze strůjců ligové neporazitelnosti Bayeru ověnčené titulem. Přesto se tomuhle synovi ghanských rodičů stále nedaří se prosadit v reprezentaci.

Trenér Lipska Rose vítá Kloppa s otevřenou náručí. Pomůže i v těžkých časech, myslí si

O Jürgenu Kloppovi (57) a jeho "přestupu" k Red Bullu už se toho napsalo opravdu hodně. Je však třeba neopomenout slova Marca Roseho (48), v současné době hlavního trenéra Lipska. Právě německý kouč totiž jmenování svého bývalého šéfa vítá s otevřenou náručí.

Griezmannův nástupce Olise zatím ve Francii nepřesvědčil. Dejte mu čas, nabádal Baticle

Dvaadvacetiletý křídelník Michael Olise si díky svým výkonům z minulých sezón vysloužil lukrativní angažmá v Bayernu a na reprezentační úrovni se už probyl do áčkové reprezentace. Za francouzský tým zatím nastoupil do třech duelů Ligy národů, zásadněji se ale neprosadil. Gérald Baticle, kouč francouzské jednadvacítky, každopádně vyzývá, aby Olise dostal čas.

Rodí se v Dortmundu další Bellingham nebo Sancho? Gittense sonduje Liverpool

Borussia Dortmund se zdá být skvělou exportní stanicí na výchovu anglických talentů. Své by o tom mohli povídat například Jude Bellingham nebo Jadon Sancho. První zmíněný před rokem zamířil z vestfálského klubu do Realu Madrid, kde se poměrně rychle stal klíčovou tváří týmu. Druhý z nich zvolil návrat na Ostrovy, kde po trápení v Manchesteru United hledá aktuálně štěstí v Chelsea. BVB má nicméně v záloze další klenot podobného rázu, o kterého se nyní zajímá Liverpool.

Počet zranění v top ligách narůstá, kluby to za minulou sezonu stálo 18,5 miliardy korun

Hráči německé bundesligy měli v minulé sezoně nejvíce zranění z pěti nejlepších evropských lig, ale nejvíce nákladů souvisejících se zraněními nese anglická Premier League, uvádí zpráva pojišťovny Howden.

Opora Leverkusenu Wirtz si v německé reprezentaci poranil kotník

Úřadující mistr německé ligy Bayer Leverkusen bude nějakou dobu postrádat klíčového hráče Floriana Wirtze. Jednadvacetiletý ofenzivní záložník si v pondělním utkání Německa v Lize národů proti Nizozemsku (1:0) poranil kloubní pouzdro pravého kotníku.

Sezona má různé fáze a vyvíjí se. Hráči to musí pochopit, řekl Rolfes k Schickovi

Podle sportovního manažera Leverkusenu Simona Rolfese nepomůže Patriku Schickovi pasivně vyčkávat. Bývalý záložník Leverkusenu uvedl, že se český forvard musí na tréninku chopit příležitosti, aby svou nelichotivou aktuální situaci v kádru úřadujících německých mistrů změnil.

Prodlouží si Král působení v Espaňolu? Barcelonský klub chce českého reprezentanta udržet

Alex Král (26) se za tři měsíce v Espaňolu Barcelona zapsal výrazným písmem, a tak katalánský klub podle listu Mundo Deportivo zvažuje, že na českého defenzivního záložníka uplatní opci a získá jej z Unionu Berlín natrvalo.

Couto se prvního startu za City nedočká, Dortmund změní hostování v přestup

Yan Couto se v uplynulých týdnech usadil v základní sestavě Dortmundu a co nevidět získá jistotu, že za německý klub bude hrát i nadále. Vedení podle tisku uplatnilo opci na trvalý přestup brazilského reprezentačního obránce.

Ozvěny z Bundesligy: Hříbata jsou příliš krotká. Může za to trenér Seoane?

Čtrnáctá příčka, šest bundesligových bodů, taková je současná bilance Mönchengladbachu na startu této sezony. Tenhle klub počtvrté za sebou nepůsobí v evropských pohárech, přitom na jaře roku 2021 si zahrál osmifinále Ligy mistrů. Od té doby ale došlo k hlubokému úpadku. A v Severním Porýní-Vestfálsku se silně volá po tom, aby byl odvolaný kouč Gerardo Seoane.

Hoffenheim našel sportovního ředitele, přivedl Schickera ze Sturmu Graz

Andreas Schicker skončil na pozici sportovního ředitele Sturmu Graz, který vyměnil za bundesligový Hoffenheim. Osmatřicetiletý Rakušan nahrazuje Alexandera Rosena, jenž byl před začátkem sezony odvolán a následně jeho práci dočasně zastával Frank Kramer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele