19. kolo
30.01.2021 15:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

André Silva (© AFP)

Hertha ztratila zápas ve Frankfurtu, všechny góly padly v poslední půlhodině

Hertha Berlín vedla ve Frankfurtu po gólu Piateka, nakonec však o dva góly prohrála. Všechny čtyři góly zápasu padly až v jeho poslední půlhodině.

Favoritem zápasu byl domácí Frankfurt. Ten se pohybuje na špičce bundesligy, zatímco pro Herthu jsou aktuálnější spíše sestupové starosti. Výhra Frankfurt dokonce posunula na třetí místo, kde se nyní nachází s třiatřiceti body.

Na první gól se čekalo dlouho. V prvním poločase se diváci u televizních obrazovek museli doslova nudit, jedinou větší šanci si totiž vypracoval ve 30. minutě domácí Kamada, který však nedokázal překonat brankáře Jarsteina.

Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Zcela bez šancí byl i začátek druhého poločasu. V 61. minutě se do zajímavé akce dostal Kostić, jehož střela po zemi však skončila pouze na vzdálenější tyči.

A v 66. minutě se zcela překvapivě, jako zásahem blesku z čistého nebe, ujali vedení hosté. K míči se dostal na hranici pokutového území Piatek, který chladnokrevně vypálil ke vzdálenější tyči a brankář Trapp byl bez šance.

Čekání na odpověď Frankfurtu však netrvala ani minutu. Již v 67. minutě totiž domácí dokázali vyrovnat, když se po centru Kostiče z levé strany hlavou prosadil André Silva.

Vedení získali domácí hráči, když se v 85. minutě po centru z pravé strany hlavou prosadil Hinteregger.

Úplného potvrzení zisku třech bodů přišlo pro Frankfurt v nastaveném čase. Rozhodčí Badstübner totiž nařídil pokutový kop, který v 95. minutě zápasu proměnil André Silva. Všechny tři body tak zůstávají domácímu Eintrachtu, který navzdory inkasovanému gólu z 66. minuty dokázal zvítězit o dva góly.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

2:3

Reagovat
johnn

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele