16. kolo
16.01.2021 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hráči Kölnu nebyli z remízy nadšení (© AFP)

Přestřelka se nekonala, Kolín hrál s Herthou bez branek

Poslední dva vzájemné zápasy těchto dvou celků dopadly divokou přestřelkou. Zatímco v roce 2019 uspěla Hertha na půdě Kolína nad Rýnem a vyhrála jednoznačně o čtyři branky, Die Geissböcke následně v roce 2020 svému sokovi porážku oplatili a na jeho hřišti zvítězili o pět gólů. Jenomže nejčerstvější měření sil tentokráte žádnou změnu skóre nezaznamenalo.

Hlavně první poločas mohl naznačovat, že o nějakou ofenzivní mašinérii se v tomto ohledu jednat nebude. Obě mužstva se těžkopádně propracovávala do nějakých gólových příležitostí, Piatekův pokus ze 13. minuty zlikvidoval domácí gólman Horn, na druhé straně se o tři minuty později neprosadil vůči hostujícímu brankáři Schwolowovi se svou levačkou Hector.

Až druhé dějství bylo přece jenom o něco zajímavější, síť se však nepodařilo rozvlnit ani jednomu týmu. V 60. minutě ze slušného postavení vypálil Wolf, leč Schwolowa neohrozil, neboť mířil do zámezí, o pár chvil později naopak mohla udeřit Hertha, nicméně Alderete ve finále musel pouze zasmutnit, protože i jeho hlavička zkrátka nesměřovala do prostoru brány.

V závěrečné čtvrthodince pak musel být Kolín nad Rýnem rád, že jeho soupeř neproměnil některou ze svých velmi slušných možností. V 74. minutě neseřídil svoje mířidla nejlépe Piatek, asi nejblíže pak přitom byl vstřelené brance v 83. minutě Guendouzi, který trefil brankovou konstrukci, a nezacílil poté ani Matheus Cunha, jehož vychytal pozorný Horn.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele