10. kolo
02.11.2019 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Brémy remizovaly s Freiburgem, ten se drží na příčkách zajišťujících evropské poháry

Freiburg si v posledních minutách zápasu s Werderem Brémy zajistil alespoň bod a udržel se tak ve společnosti Lipska s Bayernem Mnichov, kteří jsou v tabulce před ním díky lepšímu gólovému rozdílu. Brémy jsou s jedenácti body ve spodní polovině tabulky.

Svědky prvního gólu zápasu jsme byli již v 9. minutě. To prošel s míčem až do pokutového území hostů Milot Rashica, který pohotově zakončil přímo k zadní tyči a poslal tak domácí Werder do jednogólového vedení.

Ve 21. minutě dokázal srovnat na 1:1 hostující Sallai. Rozhodčí Dingert šel však ještě prozkoumat video, kde objevil útočný faul a branku tak nakonec neuznal. To však Freiburg neodradilo a nadále měl na hřišti mírnou převahu.

To se projevilo ve 28. minutě, kdy udělal obrovskou chybu v rozehrávce český brankář Brém Jiří Pavlenka. Situaci dobře vystihl jeden z nejlepších hráčů hostů Petersen, který po odrazu balónu z první zakončil přímo doprostřed zcela odkryté brány. Do kabin se tedy šlo k poločasové přestávce za stavu 1:1.

Ve druhé půli se Brémám znovu podařilo přenést vedení na svou stranu. V 59. minutě se po centru z levé strany dokázal prudkou hlavičkou prosadit český obránce Gebre Selassie, který tak vstřelil gól na 2:1.

V 87. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Haberer a už už to vypadalo, že gól Gebre Selassieho bude vítězný. Ve třetí minutě nastavení druhého poločasu ale po centru z přímého volného kopu z pravé strany hlavičkoval do Pavlenkovy brány Petersen a upravil tak skóre na konečných 2:2.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele