16. kolo
17.12.2019 20:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hoffenheim vyhrál na Unionu, domácí téměř nic nepředvedli

Tři body si hráči Hoffenheimu odvezli z půdy Unionu Berlín. Ten byl mírným favoritem zápasu, ve kterém se mu však vůbec nedařilo a nakonec se mu nepodařilo skórovat ani jednou.

Hoffenheimu tři body pomohly i v bundesligové tabulce, kde se tým z jihu Německa posunul na osmou příčku a na evropské poháry už bude v případě správné konstelace výsledků ztrácet pouhý bod. Union je naopak se dvaceti body jedenáctý, náskok na sestupové pásmo však činí komfortních osm bodů.

Domácí se sice ve 13. minutě dostali do první šance zápasu, když málem za záda Baumanna dotlačil míč Ujah, od té doby už však téměř nic nepředvedli. Drtivou většinu prvního poločasu diktovali tempo hry hosté, jejichž Kramarič poslal míč ve 40. minutě ve vyložené šanci pouze těsně nad.

V 56. minutě se balón dostal přes hostující Hübnera a Adamyana až k Bebouvi, který si míč ještě povodil do slibnější pozice a střelou těsně pod břevno poslal hostující tým do vedení. Následující půlhodinu se fanoušci na stadionu i u televizních obrazovek museli nudit, žádný atraktivní fotbal totiž neviděli.

Až v 90. minutě hosté definitivně potvrdili, že si z hlavního města Německa odvezou tři body, když Nordtveit pronikl po pravé straně až do pokutového území Unionu, nahrál Bamgartnerovi a ten už neměl problém se zakončením do odkryté části brány, které mu usnadnil svým zbytečným vyběhnutím domácí brankář Gikiewicz.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele