28. kolo
01.04.2018 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - Eintracht Frankfurt 2:1

Werder získává tři cenné body ze zápasu s Frankfurtem. Dobrý výkon týmu podpořil český brankář Jiří Pavlenka, který musel vytasit hned několik důležitých zákroků.

Brémy mají díky zisku třech bodů po osmadvaceti odehraných kolech na kontě šestatřicet bodů a na dvanáctém místě mají na "barážovou" šestnáctou příčku náskok jedenácti bodů. Frankfurt naopak přišel o možnost dostat se na příčky, zajišťující účast v Lize mistrů a zůstává tedy na šesté příčce.

Do první velké šance se dostal již ve 4. minutě frankfurtský Eintracht. Wolf napřáhl zpoza pokutového území a na tečovanou ránu musel Pavlenka vytáhnout první ze svých vynikajících zákroků v tomto zápase. V 6. minutě se do první šance zápasu dostali také domácí, ale Kruse si nakonec cestu k míči před brankářem Hrádeckým nenašel.

V 18. minutě hlavičkoval z bezprostřední blízkosti na bránu Hrádeckého Belfodil, gólman Frankfurtu se však nemýlil. Ve 27. minutě vychytal Pavlenka prudkou střelu Rebiće a hned vzápětí Delaney centroval zleva do pokutového území Frankfurtu, kde si míč našel Zlatko Junuzović a pohotově usměrnil míč do sítě. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro Brémy.

Do druhé půle vstoupily Brémy velmi aktivně a již ve 47. minutě málem vstřelily druhý gól zápasu, ani tentokrát však Belfodil Hrádeckého nepřekonal. V 53. minutě přihrál skvěle ve vápně domácích patičkou na Luku Joviće Kevin-Prince Boateng, Jović z první vystřelil ke vzdálenější tyči a nedal tak Pavlenkovi sebemenší šanci.

V 58. minutě se Jović dostal po chybě obrany Werderu do samostatného úniku, dalším skvělým zákrokem se však předvedl Jiří Pavlenka. V 79. minutě se navíc vedení vrátilo zpět na stranu Brém, když si vlastní gól ve skrumáži před brankářem Hrádeckým vstřelil David Abraham. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Brémy tak získávají cenné tři body v cestě za záchranou.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele