29. kolo
25.04.2009 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - Schalke 04 0:1

Počtvrté v řadě udrželo Schalke čisté konto a počtvrté v řadě zvítězilo. Tentokrát je výhra o to sladší, že se konala na půdě Bayernu, který se tak propadl na třetí pozici. Jedinou branku utkání zařídil Halil Altintop.

Od úvodních minut však měli jasnou převahu Bavoři, zvláště Ribéry byl zpočátku k neudržení. Vše vypadalo dobře pro domácí, ale ve 21. minutě se jako mávnutím proutku karta obrátila. Po rohovém kopu Pandera se Altintop odpoutal od Ottla a proti jeho hlavičce z bezprostřední blízkosti nebylo obrany - 0:1.

Poté se hosté opět stáhli zpět do své obranné ulity a domácí dále pokračovali v aktivitě, dopravit míč útočníkům do dobré pozice byl ale pro zálohu Bayernu neřešitelný problém. Až ve 35. minutě to vzal na sebe Ribéry a mezi nohama Krstajiće vypálil, hostující brankář Neuer si ale poradil. Dvě minuty nato byl už Neuer bezmocný, přímý kop Sosy se ale po Krstajićově teči snesl jen na břevno.

Hned po obrátce byl Neuer opět v permanenci, ve 30. sekundě druhé půle ho vyzkoušel van Bommel. Na hráčích Bayernu bylo vidět, jak moc chtějí, ale pánem na hřišti byla až na výjimky defenziva Schalke. Přesto v 70. minutě svitla pro domácí naděje, když Jones viděl druhou žlutou a musel se předčasně odebrat do šaten. Jenže přesilovka netrvala příliš dlouho, za šest minut viděl taktéž druhou kartu žluté barvy Ribéry.

V posledních minutách vrhli Mnichované všechny své síly do útoku, ale jejich počínání bylo dlouho bezzubé. Bojovali však až do poslední chvíle a ve třetí minutě nastavení mohli i vyrovnat, ale střelu Hamita Altintopa vytáhl nad břevno skvělý Neuer. To však bylo vše, Schalke veze svou první výhru z Allianz Areny.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

schalke jsou tedka rozjetý proto to bude tvrdý náraz na BAYERN, který jim to natře...FC BAYERN MUNCHEN!!!♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

jen mainko ses mýlil, ale jinak vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro Bayern (Hoste se dostanou klasicky do vedeni)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 TITUL patří BAYERNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FC BAYERN MUNCHEN

Reagovat
smazaný uživatel

1:1Zé Roberto za Bayern a za Schalke Kuranyi

Reagovat
smazaný uživatel

Klinsmann měl jenom velký řeči ale takovou blamáž neměl ani Magath Jeho dny v BAYERNU budou brzy sečteny!!!!!!!! FC BAYERN!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je to v hajzlu.Hlavně se dostat příští sezonu do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tedka ma bayern Predkolo ligy mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

a schalke užu mít ješte Porad Uefu.

Reagovat
smazaný uživatel

bayern bude rad, kdyz skoci do 3. místa

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne schalke04 bayern michov ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste,ze Wolfsburg take zavahal,jeste je tu teorticka sance pro Bayern,jenze takhle to opravdu nepujde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele