12. kolo
05.11.2005 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln 1:1

Po šesti porážkách v řadě vydolovali Kolínští ve Wolfsburgu několik málo minut před koncem bod, nutno dodat, že plně zasloužený.

Hosté se snažili začít aktivně, jenže na víc, než na střely z uctivé vzdálenosti v podání Podolskiho a Mokhtariho, se nezmohli. Též první pokus domácích byl z dálky – postaral se o něj Hanke. V závěru poločasu se už domácí dostali do vedení. V jednačtyřicáté minutě kopal přímý kop Tzkitišvili a Klimowicz předvedl svou supersilnou zbraň, tedy výskok a přesnou hlavičku. Nebezpečnou standardku vyprodukovali i hosté, postrádali však štěstí. Streit centroval, míč ve vápně nikdo netečoval, načež se od země odrazil těsně nad branku zkoprnělého Jentzsche.

Ve druhé půli se hrál o něco lepší fotbal, gólů ale víc nepadlo. Veliké příležitosti spálil Streit. Nejdřív se dostal sám před Jentzsche, jenže mu odskočil míč, podruhé domácího gólmana jen nastřelil. Lépe se Streitovi zadařilo v 77. minutě, vyfauloval se na něm Holfland a po druhé žluté musel ven. Domácí mohli rozhodnout zápas jedinou svou povedenou akcí druhé půle. Načal ji Menseguez, přihrál Klimowiczovi, který našel před bránou volného Hankeho, jenže německý reprezentant nastřelil jen břevno odkryté brány. Trest v podobě vyrovnání přišel v 88. minutě. Mokhtari obešel Schnoora, jeho střelu Jentzsch ještě vyrazil, ale dorážce Epsteina už v cestě do sítě zabránit nemohl. Mladíček v kolínských službách se dočkal první branky už při svém druhém startu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele