24. kolo
05.03.2005 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Werder Brémy 1:0

Bayern toho dnes sice moc nepředvedl, ale rychlý gól a pozorná obrana se ukázaly jako dostačující pro zisk tří bodů. Brémy totiž zahrozily všehovšudy třikrát za celý zápas. V první půli pálil po zemi z přímého kopu Ismael, v druhém poločase hlavičkoval kousek nad Pasanen a střelu Micouda zablokoval v poslední chvíli Lucio. Domácí vstřelili branku už v sedmé minutě. Na roh Fringse vyskočil nejvýš Ballack a Reinke byl bez šance. O Bayernu je známo, že dokáže skvěle hrát na výsledek, což jasně potvrdil. Obrana fungovala bezchybně, jen útočníci mohli ještě nějaký gól přidat. Demichelis skvěle uvolnil Guerrera, ten však tváří v tvář Reinkemu zaváhal. Další pěknou nahrávku poslal Guerrero na Makaaye, jenže rozhodčí zachybovali a odpískali ofsajd. Svůj dobrý výkon zbytečně pošramotil Demichelis. Zbytečným drsným skluzem sejmul Borowskiho, který může hovořit o štěstí, že ve zdraví dohrál. Zápas se nezadržitelně chýlil ke konci když Luciův centr našel Makaaye. Holandskému kanonýrovi dnes nepřálo štěstí a z voleje míč poslal o zem nad. Ještě hůř dopadl v nastaveném čase. Kahn lapil centr hostí a rychle ho poslal na Makaaye, ten se však rozběhl a skácel se bolestí. Nezaviněné zranění ho podle prvních informací vyřadí na dva týdny ze hry. Protože už měl Bayern využity všechny možnosti ke střídání, dohrával závěr v deseti, ale proti sterilním Brémám to tentokrát nebyl problém.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Maniac

Důležitý zápas.Když ho vyhrajem je o titulu jasno.Bayern vyhraje 2 0 goly Ballack Pizzaro

Reagovat
HOST*

Kez bys mel pravdu,a Bayern toto utkani vyhral.Do konce je jeste daleko,a Schalke i Bremy to jen tak nevzdaji.

Reagovat
HOST*

Vyhrajeme!!!!!!!!!! Pizzaro má skvělou formu

Reagovat
HOST*Senior

Nebudou se nejlepší hráči Bayernu šetřit na LM?

Reagovat
HOST*

Tak vidíte Bayern vyhrál.

Reagovat
HOST*

No nevím jestli v zápase Bayernu proti Arsenalu nebude trochu chybět zraněný Roy Makaay. Ale i tak si myslím, že Bayern přes Arsenal postoupí

Reagovat
HOST*

Bayern vyhral,to je super.Ale pristi tyden to bude na Schalke moc tezke.Drzme palce,at neprohraje!!!!!!!Doufam,ze Bayern neprohraje ani na Arsenalu,a postoupi dal v LM!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele