8. kolo
21.11.2020 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sigma si poradila s Karvinou a drží pohárové příčky

Karviná nevyužila příležitost dostat se velmi překvapivě alespoň dočasně na pohárové příčky. Z Olomouce si totiž odvezla jednoznačnou porážku 0:3, když skóre otevřel vlastencem Neuman, vítězství pak pojišťovali Hála a Nešpor.

Hned v první minutě se Nešpor zčistajasna objevil sám před brankářem Neumanem, ten ale předvedl výborný zákrok. O tři minuty později si však vybral nešťastný moment, když si nikým neatakován srazil do brány kop od rohového praporku. Srovnat mohl velmi brzy Ostrák, skvělým zákrokem se však vytáhl Mandous.

Následně znovu zaváhal Neuman, který namazal Gonzálezovi. Střílející Nešpor ovšem nedokázal zamířit mezi tři tyče. Na dlouhou dobu poslední příležitost se zrodila ve dvacáté minutě, kdy soupeřova obrana horko těžko zblokovala zajímavou ránu. Až těsně před pauzou pak zahrozil Bartošák, proti němuž předvedl další skvělý zákrok Mandous.

Bartošák také zkonstruoval první šanci druhého poločasu, po jeho centru si Houska málem vstřelil vlastní gól. Pak už převzala iniciativu Sigma. Houska a Falta skórovat nedokázali, stejně tak na druhé straně Qose. Po sedmdesáti minutách vybojoval Martin Hála přímý kop, který se k němu od Gonzáleze vrátil a sám faulovaný hráč po standardce skóroval.

Chvíli to vypadalo, že Karviná dokáže snížit, jenže Papadopulos ztroskotal na Mandousovi. O chvíli později pak utekl obraně domácí Martin Nešpor, jenž samostatný únik zakončil zkušeně brankou. A jelikož ani Papadopulos, ani nikdo jiný nedokázal ve zbytku utkání dostat míč za brankovou čáru, skončilo utkání poměrem 3:0. Sigma se tak minimálně na den vyšvihla na třetí místo, Karviná je osmá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele