11. kolo
12.12.2020 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Olomouc šla zadarmo do vedení, které ale v Teplicích zase ztratila

Olomouckou Sigmu pravděpodobně někdo zaklel. Jak jinak si totiž vysvětlit bilanci Hanáků, kteří v posledních třech utkáních vždy ztratili jednobrankové vedení. I na hřišti Teplic se zrodila remíza, která má však pro hosty nakonec cenu zlata.

První poločas sice vyšel výsledkově lépe pro Olomouc, která šla do vedení dost kuriózně. Ve zbytku zápasu ale domácí bušili do protivníkovi obrany a po vyrovnání jim nescházelo mnoho, aby výsledek otočili. Nakonec se však body dělily rovným dílem.

Dost bizarním způsobem se hosté ve třetí minutě ujali vedení. Teplický brankář Němeček nejprve ukryl do rukavic standardní situaci Hanáků, pak se ale při výkopu zřejmě lekl za ním stojícího Yunise, míč upustil a právě Yunis uklidil kulatý nesmysl do sítě. Další souboj stejných mužů o šest minut později již vyšel lépe Němečkovi, který krátce nato vychytal i Faltu. První vlaštovku domácích vyslal ve 14. minutě Mareš, jehož hlavičku po centru od Moulise lapil gólman Mandous.

Po dvaceti minutách hry se do příležitosti zadarmo dostal Hála, k němuž se balón odrazil po nepřesvědčivém odkopu bránícího Kučery, avšak situaci z pohledu Teplic znovu vyřešil Mareček. Také Olomouc ale nechávala v obraně otevřená vrátka, do nichž ve 27. minutě vběhl Moulis, jenže v zakončení selhal a Mandousovi míč v podstatě předal. Mnohem víc se strážce hostující svatyně zapotil o osm minut později, kdy zlikvidoval dělovku Mareše.

Dvanáct minut po změně stran již domácí vyrovnali. Po rozehrávce rohového kopu dorazil míč zblízka Mareš. Radost Severočechům původně zkazil asistent rozhodčího, ovšem sudí Zelinka jej poté opravil, neboť o postavení mimo hru se nejednalo.

Blíže vítězství nakonec byly Teplice. V 82. minutě totiž Fortelný nastřelil břevno a sedm minut nato zase mnoho nescházelo Řezníčkovi. Mandous už každopádně nekapituloval a uhájil pro svůj tým alespoň bod.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
tlaci

Sigmě fandím odmalička, bohužel se vrátili tam, kde loni skončili a polštář je pryč. Navíc hrají proti trenérovi, který zná Sigmu. TIP: 2:1. Nemáme nyní takového střelce jako loni Juliše, který to posledně rozhodl.

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že ztratila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele