26. kolo
11.04.2021 16:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Mladá Boleslav v Teplicích otočila a přiblížila se záchraně

Bitva dvou celků balancujících nad sestupovou propastí byla k vidění v neděli v Teplicích. Domácí celek se tam dostal díky Žitnému do vedení, Mladá Boleslav ovšem otočila a díky brankám Zmrhala, Klímy a Škody zvítězila 1:3.

Po úvodní oťukávací čtvrthodině se dostal ke slovu Patrik Žitný. Nejprve zpoza vápna napálil balón těsně vedle tyče, o chvíli později si pak našel Kodadův centr, který umístil za brankářova záda.

Jenže vedení sklářům nevydrželo dlouho. Dancákův průnik rezultoval v přihrávku na Jaromíra Zmrhala, jehož tvrdá rána na zadní tyč znamenala vyrovnání. Brzy mohl žlutomodrým znovu dát náskok Kodad, jemuž se Trubačův roh nepovedlo umístit mezi tři tyče.

Jen pár desítek sekund po návratu ze šaten se Středočechům zdařilo dokonat obrat. Ladrův načechraný balón našel na malém vápně Jiřího Klímu, jehož hlavička se s naprostým přehledem stala gólovou. A Klíma mohl posléze přidat druhý zásah, tentokráte ovšem trefil pouze břevno.

Brankovou konstrukci po sedmdesáti minutách napálil i Dancák, pojišťovací gól přišel až v minutě pětaosmdesáté. To poslal balón do ohně Zmrhal, Michal Škoda jej nakonec dopravil za Čtvrtečkova záda.

V závěru pak Škoda ještě jednou rozvlnil síť, tentokráte mu však radost sebral praporek pomezního. Mladoboleslavští se tak v tabulce vyšvihli na čtrnácté místo o bod před svého posledního soka, na sestupové příčky mají náskok čtyř bodů.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele