11. kolo
12.12.2020 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Budějovické Dynamo ztratilo proti Karviné dva body

České Budějovice jistě myslely na víc než na pouhý bod. Jenže od úvodu dotahovaly manko a po vyrovnání se již výsledek nezměnil. Domácí Dynamo i hostující Karviná tak zůstávají ve středu tabulky.

První branka se zrodila v sedmé minutě. Hostující Qose se postavil k exekuci přímého kopu a vyvedenou střelou poslal MFK do vedení. Dalšímu gólu byla Karviná blízko o osm minut později. Bartošák našel centrem Herce, který na zadní tyče orazítkoval břevno. Budějovice se poprvé osmělily ve 22. minutě. Čolić poslal míč ze standardní situace na hlavu Talovierova, jenž ovšem zakončil nad břevno.

Blíže vyrovnání bylo Dynamo ve 40. minutě. Čolićův pas z pravé strany vyrazil gólman Bolek volejbalovým bagram jen před sebe, následně ale své zaváhání napravil, když vychytal střílejícího Javorka. První půli nakonec uzavřel nepovedený přímý kop Čoliće.

Domácí po změně stran přešli na vyšší obrátky a Čavoš nebyl daleko od gólu, jenže v 58. minutě ve dvou šancích netrefil bránu. Za dalších šest minut se už ale Jihočeši dočkali. Skovajsa hledal před bránou Van Burena, Bolek tento pas vyrazil jen k Brandnerovi, který se zblízka nemýlil.

Obrat ve skóre málem dokonal Čolić, avšak jeho hlavičce ze 79. minuty přece jen pár centimetrů chybělo. A když v samotném závěru chytil Bolek pokus střídajícího Basseyho, rozešly se oba celky smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
tlaci

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
slonzacky_lenoch

3:3

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele