22. kolo
07.03.2021 14:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Dynamo zahodilo penaltu, Boleslav rozhodla o výhře v nastavení

Tak taková ztráta bodů zamrzí. České Budějovice doma proti Mladé Boleslavi brzy zaostávaly po trefě Maška, po zahozené Čolićově penaltě dokázal srovnat až Brandner. Jenže hosté předvedli v nastavení smršť a díky Šimkovi s Douděrou vyhráli poměrem 1:3.

Už v šesté minutě mohl skóre otevřít Dominik Mašek, který po Douděrově centru pohrdnul tutovkou a zcela nebráněn zamířil mimo prostor tří tyčí. Vše ale napravil po čtvrthodině, kdy se znovu zjevil úplně osamocen před Drobným a tentokráte už udělal to, co se sluší a patří.

Nepříjemnost potkala Středočechy krátce po návratu ze šaten. Vinou zdravotních potíží musel střídat Diviš, jehož v bráně nahradil Šeda. A ten brzy dostal náročný úkol. Po faulu na Králika se totiž kopala penalta. Čolić ji ovšem nezahrál vůbec dobře a dal Šedovi možnost vyniknout.

Srovnání přišlo až ve čtyřiaosmdesáté minutě, kdy Talovierov našel ve vápně Patrika Brandnera a ten se už nemýlil. Jak se ale později ukázalo, to ještě nebyl všem dnům konec...

V páté minutě nastavení totiž přišel přímý kop, na jehož konci Škoda vrátil balón Davidu Šimkovi, kterému se povedlo do poloodkryté klece zakončit. Následně se na rohový kop vysunul i Drobný, čehož z protiútoku využil Douděra, jenž zatloukl hřebíček do budějovické rakve.

Mladoboleslavští se tak v tabulce vzdálili sestupovému pásmu na rozdíl čtyř bodů, Dynamo nadále zůstává desáté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
berliner

Tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele