33. kolo
23.05.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Příbram podlehla Pardubicím a sestupuje, Východočeši pořád sní o Evropě

Příbram ve 32. kole ještě udržela plamen naděje, ten ale o týden později nakonec vyhasl. Středočeši totiž doma podlehli Pardubicím a již stoprocentně sestupují do druhé nejvyšší soutěže. Nováček z východu Čech naopak stále může snít o možnosti zahrát si v příští sezoně Evropskou konferenční ligu.

Domácím se plán na úspěch začal hroutit velmi brzy. Již ve druhé minutě totiž ve vlastním pokutovém území fauloval Steve Kingue a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Cadu - 0:1. Vyrovnat mohl po dvaceti minutách Vávra, jenž si vyměnil merunu se Zorvanem, ovšem z úhlu nanašel prostor mezi třemi tyčemi.

Také Pardubice se ale tlačili do útoku. Solil například ve 27. minutě vybídl Cadua, jehož z úhlu vychytal gólman Příbrami Šiman. Nedlouho poté pálil z podobné pozice Kostka a dopadl podobně jako spoluhráč Cadu.

Po změně stran nejprve zahrozil Soilil, jenž po rohovém kopu pálil do boční sítě. Na druhé straně dostal míč do brány v 74. minutě Pilík, radost mu ale překazil asistent rozhodčího, jenž odmával ofsajd. V nastaveném čase zkusil Pilík štěstí zpoza vápna Východočechů, avšak pálil těsně vedle tyče, čímž uzavřel snahu Příbrami o bodový zisk.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
tlaci

1:1 a bude hotovo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele