základní část, 6. kolo
17.08.2019 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Trápení Opavy pokračuje, se Zlínem vysoko prohrála

Počtvrté za sebou odešli fotbalisté Opavy poraženi. Od jejich duelu se Zlínem se čekal vyrovnaný boj, jenže domácí jej absolutně nezvládli a prohráli 0:3. Dvěma góly se na tom podepsal Poznar, jednou se prosadil Podio.

Už začátek utkání nastínil, v jakém duchu se ponese jeho zbytek. Slezané bídně rozehráli rohový kop a umožnili soupeři protiútok, Podio však z dobré pozice selhal. Výraznější práci měl Fendrich až ve čtvrtině zápasu, kdy musel krýt Janetzkého pokus.

Úspěch neslavila ani Azackého hlavička po rohovém kopu, domácí kapitulovali až v nastavení první půle. Maškův přízemní pokus nedokázal gólman udržet, k dorážce se tak dostal Tomáš Poznar a gólem do šatny otevřel gólový účet utkání.

Asi osm minut po návratu z kabin si už Moravané připsali druhou branku. Pablo Podio se zbavil Řezníčka, od obrany dostal spoustu času a poslal balón přesně k tyči. 0:2. Snížit brzy mohl náhradník Šulc, trefil ale jen břevno.

Blízko gólu byl i Zavadil, jeho pokus zase Dostál vyškrábl na roh. Hřebíček do rakve mohl na druhé straně zatlouct Mašek, jenže Fendrichovy chyby v rozehrávce nedokázal využít. Za Opavu nedokázal uspět ani Dedič.

Dvě minuty před koncem základní hrací doby šli domácí do deseti. Zavadil nebyl spokojen s výroky sudího a během pár sekund od něj obdržel hned dvě žluté karty a musel do sprch. Toho využil druhou trefou v utkání Tomáš Poznar, jehož přesná střela k tyči byla definitivním razítkem na vítězství ševců.

V závěru ještě bylo k vidění mnoho emocí, pomezní sudí byl sektorem příznivců slezského celku polit pivem, hlavního rozhodčího zase do kabin musela odvést ochranka. Nic z toho ale nezměnilo fakt, že se Zlín svým vítězstvím vyhoupl do horní poloviny tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
kecipep

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele