o udržení, 5. kolo
25.05.2019 17:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Příbram vyhrála, od baráže se však nezachránila

Pro fotbalisty Příbrami byla matematika jasná. Proti pražské Dukle potřebovali naplno bodovat a zároveň se spoléhat na vítězství Opavy nad Bohemians. Tam se však zrodila remíza a k ničemu tak byla Středočechům výhra 3:2.

Skóre přitom otevřeli hosté, a to po necelé čtvrthodině. Standardku z pravé strany rozehrál Podaný a přesně nalezl hlavu Štepána Krunerta, který se nemýlil a poslal svůj celek do vedení. I během dalších minut museli být gólmani v pozoru. Gonzálezův pokus však zamířil o dost vedle, na druhé straně Fantiš hlavičkoval těsně vedle.

Tentýž hráč se po půlhodině dostal k Matouškově přihrávce a patou dal pořádně zabrat brankáři Hruškovi. Ten však zaváhal po pozdějším rohovém kopu a silou dostal míč do sítě Ibrahim Keita, který jen krátce předtím nahradil na hřišti zraněného Polidara. V závěru první půle ještě Kočí zneškodňoval střelu Gonzáleze, neuspěl ani z dorážky Krunert.

Pražané se po návratu z kabin znovu dostali do vedení. González vybídl na pravé straně nabíhajícího Vojtěcha Hadaščoka, který povedeným lobem překonal vyběhnuvšího Kočího. Jejich vedení však netrvalo dlouho, neboť po Krunertově zákroku spadl na zem Jan Matoušek a sudí nařídil pokutový kop. Sám faulovaný se ujal exekuce a bezpečně proměnil, čímž srovnal stav utkání.

Už po dalších čtyřech minutách přišla pro Duklu další pohroma. Na Nového centr si naskakoval Fantiš, jenž byl atakován a faulován vybíhajícím Hruškou. K penaltě se opět postavil Jan Matoušek a udržel si svou stoprocentní bilanci. O něco později mohl dovršit hattrick, jenže ze solidní pozice trefil jen brankáře. Neuchytila se ani Krunertova dělovka na opačném konci hřiště a utkání tak skončilo těsnou výhrou Příbrami.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele