24. kolo
13.04.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Fastav Zlín 1:1

Vyrovnaný zápas mezi Jihlavou a Zlínem skončil 1:1. Skóre otevřel ve druhém poločasu Holzer. Za domácí pak až v nastaveném čase vyrovnal Ikaunieks.

Hned v první minutě mohli jít domácí do vedení. Hlavička Fulneka však skončila těsně vedle. V 18. minutě Vukadinovičův pokus ze standardky skončil pouze v rukavicích Rakovana. O pár minut později Fulnek našel na malém vápně Nového, ten však ve velké šanci selhal a branku minul. Zhruba po půlhodině hry pálil z dálky Traoré, jenže pouze doprostřed brány. Ve 32. minutě Vukadinovič našel ve vápně Holzera, jenž v tutové příležitosti přestřelil. Na druhé straně mohl vstřelit branku Nový, míč si ovšem dlouho zpracovával a Jiráček mu obětavým způsobem šanci zhatil. Ke konci poločasu ještě tvrdě vypálil z hranice malého vápna Popovič, Zlámal však výborným zákrokem míč vyrazil.

Druhý poločas mohl začít kuriózně, když Matejov zahrál lehkovážně malou domů. Zlámal na míč nedosáhl, ten však ale nakonec ke štěstí hostujících fotbalistů skončil na tyči. V 59. minutě Holzerovu tečovanou ránu dokázal Rakovan ještě vyrazit. O čtyři minuty později se ale tentýž hráč odhodlal ke střele z voleje a nekompromisní ránou poslal Zlín do vedení. Na druhé straně pálil hned z další akce nebezpečně Urblík. Zlámal ovšem dobrým zákrokem míč vyrazil. V 73. minutě musel dobrý zákrok předvést Rakovan proti střele Mehanoviče. Domácí s přibývajícím časem přikládali pod kotel a nakonec se z poslední akce zápasu dočkali. Kerestešův centr sklepl Fulnek přímo ke střídajícímu Ikaunieksovi, jenž s příležitostí naložil parádně a nedal Zlámalovi žádnou šanci.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:6

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
hradec

Tip: X

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele