3. kolo
08.08.2015 17:00 CET
3 : 2
(2:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 3:2

Dramatickou přestřelku s dobrým koncem pro domácí Příbram viděli diváci na stadionu U Litavky. Teplice pokaždé v zápase dotahovali manko, ale ani dva zásahy Martina Filla je nakonec k vytouženému bodu nedovedly. Příbram nakonec vyhrála 3:2 a to i díky hodně kuriózní penaltě.

Příbram i Teplice se v minulých kolech prezentovali ofenzivní podívanou a také tentokrát to vzali pěkně od podlahy. Už v 5.minutě zafungovala domácím souhra Davida Štípka s ex-reprezentantem Janem Rezkem, prvně jmenovaný centroval a druhý přesně hlavičkoval - 1:0 pro Příbram. O dvě minuty později mohl navýšit Bednář, ale zaskvěl se teplický golman Grigar.

Po divokém úvodu se hra přeci jenom trochu uklidnila a další zářez si připsala Příbram až před koncem prvního poločasu. Jan Hošek se ve vápně provinil faulem na Bednáře a hlavní sudí byl nekompromisní - penalta. Příbramští následně předvedli něco, co v české lize a možná i na světě nemá obdoby. Tomáš Pilík se rozeběhnul k miči, ale jenom se ho lehce dotkl a z druhé vlny dorážející Bednář skóroval! Divili se nejen Teplice, ale i diváci na stadionu. Co je však nejdůležitější, branka platila.

Domácí tedy vedli po prvním poločase 2:0, ale ne nadarmo se říká, že dvoubrankové vedení, je to nejhorší vedení. Ve 48.minutě totiž snížil Martin Fillo, když potrestal hrubku Krameše a rázem to bylo jen o jeden zásah. Černé prognózy se pak naplnily v 59.minutě, Konšal fauloval Vondráška a Martin Fillo z penalty nepohrdl - 2:2.

Svěřenci trenéra Tobiáše se nehodlali s tímto výsledkem smířit a dvacet minut před koncem zápasu si vzali vedení zpátky. Končalův centr doputoval až k Hnaníčkovi a Grigar potřetí inkasoval. Teplice se na další vyrovnání už nezmohli a U Litavky prohráli těsně 2:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
klokan.paul

Výhra Příbrami a Bednář gól

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza nebude jasna 1. Bednař 2 gol,teplice sou slaby jak močk

VSledek 4:0

Reagovat
ondrasch77

2-1 (Bednář, Hnaníček - Potočný)

Reagovat
Hiko

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele