10. kolo
04.10.2014 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1:0

Fotbalisté Příbrami pokračují pod koučem Pavlem Tobiášem ve stoprocentní bilanci, když dokázali porazit Hradec Králové nejtěsnějším rozdílem. Středočeši už se dokázali vyškrábat na dvanácté místo, kdežto Votroci zůstávají na samotném ligovém dně.

Úvod utkání přinesl hned několik šancí zejména domácího celku, Řezníček v dobré pozici netrefil balón a rovněž kousek k zakončení chyběl i Fillovi. Po půlhodině hry nechal vyniknout Kusiaka Martin Sus a stav 0:0 nadále přetrvával. Hradec v prvním poločase nic moc neukázal.

Také po změně stran byla Příbram lepším týmem. V další solidní příležitosti opět selhal Řezníček a Hnaníčkovu branku sudí pro těsný ofsajd neuznal. Tlak Příbrami gradoval a gradoval a nakonec se fanoušci středočechů dočkali čtvrt hodiny před koncem. Po rohovém kopu se hlavou prosadil sváteční střelec Fernando Neves - 1:0 pro Příbram. Vzápětí mohl vstřelit pojistku Řezníček, ale dnes mu prostě nebylo přáno. Každopádně Příbram těsné vedení uhájila a pod koučem Tobiášem si připisuje další vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Už bychom měli konečně zabrat ... 0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele