29. kolo
25.05.2014 18:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Bohemka otočila duel na půdě Jablonce a blíží se k záchraně

Velký krok směrem k udržení mezi elitou udělali Klokani, kteří dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející utkání na jablonecké Střelnici a po tříbodovém zisku se posunuli mimo sestupové pásmo.

Pražský celek přitom neměl ideální nástup: Bohemians působili nervózním dojmem, zřejmě si uvědomovali, že by jim případná porážka mohla definitivně znemožnit udržení prvoligové příslušnosti, navíc musel kvůli zranění ze hřiště odejít Nerad, kterého vystřídal Hora. Obrovskou možnost měl po Hubníkově centru Doležal, ale hlavou branku těsně minul!

Ten samý hráč měl vzápětí i další šanci, ale ve skluzu mezi tři tyče zamířit rovněž nedokázal. Jedinou solidní příležitost hostů měl Hora, který ovšem hledal Lietavu marně. Chvíli před odchodem na přestávku se však dostal míč k Čížkovi, jenž ho nekompromisně poslal do sítě - 1:0.

Ve stejném duchu se plynule navázalo i po obrátce. Kopic ale nejdříve zamířil do nachystaného Berkovce, aby Čížek záhy napálil kulatý nesmysl pouze do břevna hostující svatyně! Od této chvíle začalo hrozit i na opačném konci hřiště a hned z první akce bylo srovnáno: Kalina svým centrem našel před brankou hlavu zcela volného Rady, který srovnal na 1:1.

Obrovskou šanci měl za pár okamžiků Lietava, ale tváří v tvář proti Špitovi neuspěl! Hrálo se nahoru dolu. Dobrou šanci měl po rohu Hubník, avšak jeho hlavičku Berkovec za svá záda nepustil. Klokani nutně potřebovali vyhrát, také proto otevřeli hru, čehož mohl využít Kopic, ovšem strážce hostující branky jeho šanci zneškodnil. Moravec pro změnu zamířil jen do Špita. Během nastaveného času se však pražská družina přece jen dočkala, když Rada z voleje upravil na 1:2.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
KKralik77

2:2

Reagovat
ronaldik

Jestli Bohemka neprohraje, tak si pro Peltu osobně přijdu! #čujuúplatek

Reagovat
smazaný uživatel

Uplatek jasnej, jestli vis kdo je Pelta...nejvetsi podvodnik v jablonci

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta radeji bude mit Bohemku v lize, takze dnes 2. Tip 1:3. Ono Pelta nema rad Moravu, tak proc pomahat Olomouci nebo Znojmu

Reagovat
arsavin

0:2

Reagovat
REPLIKATOR

0:1 další Peltovina

Reagovat
KingMaster13

Tohle je úplně jasně mázlý Peltohrad to pustí a my musíme porazit Slovácko abychom měli klid

Reagovat
ronaldik

PELTO TY ČURÁKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Česká klasika pustit zápas jen aby sestoupil někdo koho némám rád vubec se nedivím že fanoušci na všech stadionéch nesnášej Peltu

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, tak kolik Peltovi zaplatili, co? to jsi se zase nacpalo, ty hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

Morava je v rozkladu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně myslím, že spadne Bohemka a Znojmo. Tohle jsou jen momentky pro vyšší dramatičnost. Ale stejně mi to připomíná Spartu a Plzeň před lety. No; Boží mlýny melou, tak se má Jablonec věru nač těšit :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele