17. kolo
22.02.2014 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. SC Znojmo - Vysočina Jihlava 0:0

Fotbalisté Znojma zahájili jarní pouť Gamrinus ligou bezbrankovou remízou s Jihlavou. Zápas v brněnském azylu branku nepřinesl, byť podmínky k fotbalu byly více než ideální. Konečná dělba bodu je pro oba týmy víceméně spravedlivá.

Přitom utkání začalo v rychlém tempu a stačily čtyři minuty na to, aby byl Blažek nucen hasit první tutovku soupeře. Crnkič se dostal až příliš do jeho blízkosti a zkušený brankář si s těmito situacemi obvykle ví rady. Iniciativou určitě šířilo Znojmo, bylo aktivní a celkově se snažilo s výsledkem 0:0 něco udělat. První poločas zvládla Jihlava, co se defenzívy týče, velmi dobře. Slunce svítilo, ale branky či další větší šance nepřicházely.

Jihlava se osmělila až ve druhém poločase a hned bylo ve vápně Znojma velmi krušno. Václav Koloušek už si to mířil na branku, z velmi dobré pozice na vápně vystřelil, ale netrefil cíl. Jen o tři minuty později byl Koloušek znovu v šanci. Tentokrát i trefil cíl, ale zakončení postrádalo větší razanci.

Pak na okamžik převzalo aktivitu znovu Znojmo. Propasírovat míč do branky zkoušel Reljič, nadvakrát to zkusil, ale pokaždé se vytáhla jihlavská obranná hráz.Na druhé straně zase zakončení Harby likvidoval brankář Hrubý. Čas kvapil a branka stále ne a ne padnout. V závěru už bylo jasné, že ani jeden tým nechce udělat osudnou chybu, přesto jí málem udělalo Znojmo. Kosak byl blízko rozhodujícímu gólu, ale golman Hrubý zachránil pro znojemské konečný bod. Kosakovu střelu fantasticky vyrazil a stal se hrdinou zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Počet diváků 805.Tak velká klika pro hráče,že jejich mzdy nejsou závislé na těchto "návštěvách".To by je totiž neuživilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Znojmo hraje v Brně takže se nedivím

Reagovat
vanGomm

Až budou hrát doma bude na ně chodit v průměru o 1 500 víc.Tedy pokud se tam bude hrát I.liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Jihlavu ztráta.. Záchranu ale přeju i Znojmu, takže pro vinaře dobrej bod Otázka je jestli jim ty body vůbec k něčemu budou.. Záchrana totiž pravděpodobně vůbec nezáleží na dění na trávníku, ale hlavně mimo něj..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele