10. kolo
28.09.2013 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. SC Znojmo - FK Mladá Boleslav 2:0

Poslední Znojmo v Brně zaskočilo Mladou Boleslav a vstřelilo jí dvě branky. Tři body pro domácí tým vybojovali útočník Václav Vašíček a záložník Patrik Hrošovský.

Sváteční den se mnozí fanoušci zřejmě rozhodli trávit kdekoli jinde, takže oba týmy vyběhly na trávník před necelými čtyřmi stovkami ortodoxních fandů. I když domácí tým držel míč na svých kopačkách častěji, do první příležitosti se dostali hosté z Boleslavi. Po rohovém kopu se k míči dostal nejvýše vyskakující Johana, ale jeho hlavička mířila nad břevno. Po další chybě domácí obrany se k míči dostal útočník Martin Nešpor a jeho střela již měla punc gólové šance. Po spolupráci mezi Janem Kyselou a Jasminem Ščukem se záložník Bosny a Hercegoviny dostal ke střele, ale mířil jen doprostřed brány, s čímž si Vlastimil Hrubý poradil.

Znojmo se v brněnském azylu gólové trápí, což ale dnes v podvečer konečně zlomilo. Václav Vašíček si naběhl za hostující obranu a po dobré nahrávce šel sám na brankáře Miroslava Millera. Tomu umístěnou střelou nedal šanci a poslal domácí tým do vedení.

Mladá Boleslav se snažila z šoku vzpamatovat, ale domácí si hleděli svého soupeře více než dobře a k vážnějšímu zakončení jej do konce prvního poločasu již nepustili. Po změně stran zůstalo v kabinách hostí duo Miroslav Miller - Tomáš Fabián, jejich místa zaujali Jakub Diviš a Jan Bořil. A právě hostující obránce si připsal první výraznější akci druhé půle, když z hranice velkého vápna namířil míč k tyči. Brankář Hrubý ale s touto variantou počítal a skokem vyrazil míč na rohový kop.

Poté tempo hry opadlo a nastartovat jej musela až sedmdesátá minuta. David Jarolím zvedl prapor hostujícího týmu a jeho střílený centr našel před bránou volnějšího Martina Nešpora. Jeho pokus byl ale tečován. Za domácí tým odpověděl Václav Vašíček, který (ač byl zády k bráně) našel spoluhráče Helíska a jeho snahu musel pohotovým zákrokem překazit brankář Jakub Diviš. Ten se měl co ohánět také proti zakončení Radka Buchty.

Přesto čisté konto neudržel, dvě minuty před koncem zápasu totiž Znojmu vyšel další brejk. Václav Tomeček našel před bránou nabíhajícího spoluhráče Patrika Hrošovského a slovenský mladík se nemýlil - 2:0. Prokletí střelecké produktivity Znojma tedy končí, Mladá Boleslav odjíždí bez bodů.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
vanGomm

Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo si přípíše první výhru v sézoně,, bude to haluz,ale nevěřím, že MB v Brně vyhraje

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Bolká válec, neprohraje, 0:3

Reagovat
monty25

0:2

Svádí to k debaklu, ale Znojmo doma zas tolik gólů nedostává...

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

391 lidí na ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda,já bych jim sebral výplaty ... Styďte se a vy chcete hrát poháry.Ps:Chramosta tam nemá co dělat a Minář není trenér ale sportovní ředitel tak nechápu co tam furt dělá....

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva ???? WTF ???

Reagovat
vanGomm

Nedávno jsem četl,že na zápasu 1.A třídy Dvůr Králové B!!!-Bílá Třemešná přihlíželo 410 diváků.Ovšem,aby přišlo na ligu 391,tak to je tedy síla!!Rekord to sice není,ten drží ze sezony 2003/04 Blšany s "návštěvou" 51 zoufalců.Zde se tehdy hodilo říci ligovému utkání přihlíží 50 diváků,pardón tahle ještě jeden jde.Má tohle vůbec cenu.Ještě štěstí,že mzdy hráčů nejsou odvozeny od návštěv.Jinak by se neuživili.Stejně si myslím,že Znojmo i tak sestoupí a tyhle body jim nepomůžou.Jen aby po 30.kole nechyběli M.B. v boji o pohárové příčky.

Reagovat
Sw!fty

Tu mizernou návštěvnost omlouvá snad jenom to, že Znojmo nehraje na vlastním hřišti a tudíž to mají domácí fanoušci docela z ruky.. přesto je to smůla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele