22. kolo
29.03.2014 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Příbram otočila zápas se Slováckem a vykročila za záchranou

Možná rozhodující tři body pro udržení mezi elitou získala Příbram, která doma otočila utkání se Slováckem a posunula se blíže klidnému středu ligového pelotonu. Moravané však mají na domácí stále šestibodový odstup.

Byli to však hostující hráči, kdo měl o poznání lepší vstup do zápasu. Skvělou kombinační akci zakončil Kuncl ukázkovým pasem na Kerbra, jenž bez problémů zavěsil - 0:1. Středočeši měli o poznání pomalejší rozjezd, ovšem hned z první nebezpečné akce mohl srovnat krok Řezníček, tomu však doslova za minutu dvanáct odpálil mičudu od hlavy pozorný Heča.

Domácí se však přece jen dočkali: Pilík z rohu našel hlavu Zápotočného, který prodloužil na Krbečka, jenž z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 1:1! Vzápětí mohl otočit duel na příbramskou stranu aktivní Řezníček, ale ani jednu ze svých dvou šancí nedotáhl ke zdárnému konci. Následně se tak obsadil do role asistenta, ovšem Pilík pro změnu jeho nabídku nedokázal trefit.

Také po obrátce byla Příbram lepší a čekání na zaslouženou odměnu trvalo z jejího pohledu do 60. minuty, kdy Aziz vyslal do úniku Mišůna, jenž z úhlu nekompromisně propálil všechno, co mu stálo v cestě - 2:1! Bývalý hráč Celticu Glasgow se se trefil na ligové scéně poprvé od srpna 2008 (!) a celkově teprve podruhé. Zanedlouho navíc přidal pojistku Řezníček, jenž si na levé straně pohrál se dvojicí protihráčů a mezi nohami Heči zvýšil na 3:1. Konečnou pečeť dostal výsledek zásluhou Valenty, jehož volný přímý kop ze 40 metrů nachytal Hrušku - 3:2.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
klokan.paul

10

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Hiko

1:0

Reagovat
PISTOLERO

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele