20. kolo
16.03.2013 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 0:1

Slovácko padlo na domácím stadionu, jeho obranu překonal jedinou brankou utkání Tomáš Hájovský. Díky jeho trefě se můžou hosté radovat ze tří bodů a třinácté příčky.

První dobře vypadající akci zápasu měl na svědomí hostující Milan Mišůn, ale brankář Dušan Melichárek stál na správném místě a pokus zneškodnil. Do útoku se dostali také domácí borci, po akci Jiřího Valenty se zastřeloval Martin Kuncl. Jen těsně vedle mířila i střela hostujícího Šlapáka, brankář Melichárek se jen ohlížel.

Ke gólu nevedla ani spolupráce Libora Doška s obráncem Janem Trousilem, zkušený obránce přestřelil. Dlouhán v dresu Slovácka nedosáhl ani na centr Filipa Hlúpika. A tak hosté trestali. Rohový kop zahráli na přední tyč a po prodloužení jedním ze spoluhráčů se prosadil Tomáš Hájovský - 1:0.

Domácí celek byl zaskočen inkasovanou brankou a do gólové příležitosti se nedostal. První poločas tak sudí Kovařík ukončil celkem v poklidu.

Do druhé půle už nastoupilo jiné Slovácko - Ladislav Volešák rozkmital své rychlé nohy a celou akci zakončil velmi zajímavou střelou, která prolétla jen kousek vedle Hruškovy brány. Brankář Příbrami měl co dělat také o deset minut později, když jeho schopnosti zblízka prověřil Kerbr. Rychlý úvod Slovácka pokračoval a v další šanci se objevil exslávista Ladislav Volešák, brankář Hruška byl ale opět na svém místě.

Na centr Jiřího Skaláka si naskočil mladý obránce Stanislav Hofmann, ale hlavičkou přestřelil. Jiří Skalák se snažil prosadit a do hry vnesl novou energii. Jeho další pokus ale brankář Hruška bravurně zlikvidoval. Kýžené vyrovnání nepřišlo ani po akci Ladislava Volešáka, který v dobré pozici trestuhodně minul!

Pět minut před koncem se Slovácku nabídla další obrovská šance na srovnání, ale domácí jako kdyby body nechtěli. Nařízenou penaltu totiž Volešák nekopl dobře a brankář Hruška se stal hrdinou utkání. Poslední slovo v zápase měl dlouhán Libor Došek, který ale opět nedal. Slovácko dnes zkrátka nemělo štěstí a prohrálo na svém stadionu s Příbramí.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Straka je pozitivni clovek a tym dostane do pohody. V premierovem zapase venku a dokonce proti Slovacku to na vyhru sice jeste stacit nebude ale remiza je realna

Tip 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:0

Reagovat
PISTOLERO

TIP 1

Reagovat
Tomtaf

2:6

Reagovat
smazaný uživatel

Straka inspiruje borce svým tatarákem a ze Slovácka urve bod,ale ze zestupu jim nepomůže ani svěcená voda od Františka z Vatikánu.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
oli9

1:1 rád bych se mýlil

Reagovat
Filip12

Straka na Hrad ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

o moc horší než ten osel, co je tam teď to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jasně podplacené

Reagovat
Sw!fty

Franzovo čaro posobi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele