7. kolo
18.09.2011 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2:0

Zajímavý úvod utkání přinesl dva rychlé góly, které rozhodly o osudu utkání. Příbram totiž vedla 2:0 a její vítězství pak prakticky potvrdil zbytečným zákrokem na polovině hřiště hostující Kysela, který po druhé žluté kartě opustil hřiště a výrazně oslabil svůj tým. Víc ale zápas bohužel nenabídl.

Bez kapitána Marka Kuliče, zato s hodně mladým útokem ve složení Zahustel - Chramosta - Bulut, vyběhla Mladá Boleslav na nově pojmenovaný stadion v Příbrami. Poloprázdnou Start tip Arénu poprvé zabavila střela hostujícího Ondřeje Kúdely z dobrých dvaceti metrů.

Zatímco ta mířila pod břevno, pokus Lukáše Hejdy po rohovém kopu na zadní tyči byl nepřesný. Kdo by ale mohl jít dělat armádního ostřelovače,to je jeho spoluhráč Tomáš Pilík. Z velké dálky, možná pětadvaceti metrů, rozehrál standardní situaci dokonale. Dokázal prostřelit početnou zeď a překonat brankáře Millera - to vše v 11. minutě.

Navíc k dobrému výkonu Příbrami v úvodu se přidal i Koukal, který rozehrával po faulu téměř z poloviny hřiště. Balónem však přesně našel střed pokutového území, kde stál v tu chvíli připravený Lukáš Hejda. Ten svůj zřejmě poslední start s číslem 2 na zádech oslavil stylově, gólem číslo 2.

Po půlhodině hry předvedla nádhernou kombinaci mladá trojice hostujících útočníků. Chramosta poslal do uličky Zahustela, který mohl z úhlu střílet. Zvolil ale ještě vyšperkování akce a přihrál před prázdnou bránu Bulutovi. Jeho zakončení parádním zákrokem vyrazil gólman Hruška.

Po změně stran pokračoval fotbal ve standardní podívané. Spousta osobních soubojů, nepřesných přihrávek a odmávaných ofsajdů. Zatímco v první půli tyto nepříjemné chvíle pročísly dva přesné zásahy, ve druhém dějství to bylo se zábavností o poznání horší.

Nudu tak lehce rozptýlil až Jan Kysela, který v 70.minutě dostal za skluz do Tarczala druhou žlutou kartu a šel se předčasně podívat do sprch.

I v oslabení se ale dokázali boleslavští dostat ke standardní situaci z prostoru těsně před pokutovým územím. Václav Procházka vyslal po zemi zajímavý pokus, který po teči jedné z "cihel" ve zdi minul pravou tyč domácí branky o pár decimetrů.

Zápas tak skončil stejně jako úvodní půle tedy 2:0. Necelé tři tisícovky diváků přesto příliš nadšené být nemohly. Fotbal se totiž po většinu zápasu někde schovával. Domácí každopádně potvrdili, že v ofensivě budou letos ještě hodně nebezpeční.

Autor: Filip Horký

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

FK Příbram 1 - 2 FK Mladá Boleslav-Wagner,-Bulut,Chramosta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele