Informace

  • Celé jméno
    Milan Jurdík
  • Číslo dresu
    16
  • Datum narození
    08.11.1991
  • Výška
    186 cm
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    73 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu FK Senica (SVK)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Fortuna liga 2021/2022
20
1044
5
0
0
0
2
0
0
Celkem
20
1044
5
0
0
0
2
0
0

Články

Češi v zahraničí: Kanonáda napříč Evropou. Gól dali Schick, Darida či Necid

Českým fotbalistům se o víkendu v zahraničních soutěžích střelecky mimořádně dařilo. V německé bundeslize přispěli Patrik Schick a Vladimír Darida k vítězství Lipska, respektive Herthy Berlín. Ještě produktivnější pak byli Češi v Nizozemsku. Ve dvou nejvyšších soutěžích se prosadili všichni čtyři hráči, kteří do zápasů svých týmů zasáhli, tedy Tomáš Necid, Josef Kvída, Jaroslav Navrátil a Richard Sedláček.

Češi v zahraničí: Dva rozdílné góly v bundeslize. Trefili se Schick i Darida

Dva české zásahy v německé bundeslize přinesl víkendový program. Nádherně se trefil Patrik Schick v dresu Lipska v Paderbornu, naopak branka Vladimíra Daridy do sítě Borussie Dortmund se s klidným svědomím označit jako velmi šťastná. Čisté konto ve Španělsku vychytal Tomáš Vaclík. Jeho Sevilla se drží stále v závěsu za giganty Barcelonou a Realem Madrid.

Češi v zahraničí: Poprvé v Polsku skóroval Jablonský, Necid se blýskl dvěma brankami

Střelecky se dařilo českým fotbalistům v Nizozemsku. Dvěma brankami v dresu nizozemského Den Haagu se blýskl útočník Tomáš Necid. V pátek se trefil také záložník Richard Sedláček z rezervy Alkmaaru. Skóroval i Filip Twardzik ze slovenského Ružomberku, David Vaněček v Maďarsku a v pondělní dohrávce také první branku v polské lize vstřelil obránce David Jablonský. Naopak do vlastní sítě zamířil v bundeslize obránce Hoffenheimu Pavel Kadeřábek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele