23. kolo
08.04.2011 20:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 1:1

Hned páteční předehrávka tentokrát přinesla všem fanouškům opravdový šlágr kola. Narazily na sebe totiž vedoucí Plzeň a třetí Jablonec. Zápas však nakonec vítěze nepoznal, oba týmy se totiž rozešly smírně 1:1.

Hosté nezačali vůbec špatně. Už po pouhých šesti minutách šli málem do vedení. Po dlouhém nákopu se do dobré šance dostával Marek Jarolím, naštěstí pro domácí mu ale včas odkopl míč František Rajtoral.

Brzy na to dali o sobě vědět také domácí borci. Nedaleko vápna zahrával útočník Marek Bakoš standardní situaci a s přispěním gólmana Valeše trefil tyč, míč se však odrazil zpátky do hry a další šanci měl stoper Bystroň. I ten ale orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

Poté se hrálo poměrně dlouhou dobu bez pořádných šancí. Až zhruba po půlhodině hry mohla udeřit Viktoria. Po centru Petržely zakončoval Horváth, avšak jeho střelu k tyči lehce tečoval Beneš a míč zamířil do zámezí. Brankáře Valeše zanedlouho pořádně protáhl také Daniel Kolář, který napřáhl z dobrých 25 metrů, jenže nakonec poslal míč asi metr vedle tyče. I proto se šlo nakonec do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran začala mnohem lépe Plzeň. V 51. minutě sice ještě dokázal Valeš střelu Rajtorala vyboxovat, avšak už o pár sekund později přišel první gólový okamžik zápasu. Rezek dostal výborný míč a hnal se do zajímavé šance. V pokutovém území ale po lehké teči Beneše upadl a rozhodčí Drábek odpískal penaltu. Jablonecký stoper navíc viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Horváth sice pokutový kop využít nedokázal, k dorážce se ale dostal Rezek a poslal míč do sítě.

Hosté ovšem dokázali poměrně rychle vyrovnat. Pitákova střela byla zblokována, k dalšímu zakončení se dostal Kovařík, ale ani on nepropálil obranný val Plzně. Podařilo se to až Davidu Lafatovi, který opět srovnal krok s domácími. Plzeň následně vrhla veškeré síly do útočení a vypracovala si nad Jabloncem tlak. Využít jej už ale nijak nedokázala a bere pouze bod.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tohle by moch bejt dobrej fotbal možná i nejlepší za posledních 5 let typnul bych si výsledek 3:3 mozna i 4:4 bylo by to určitě velice atraktivní pro diváka

Reagovat
smazaný uživatel

to jeda tvrdej typ, já bych dal měkčí tip - 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

též 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 1 Rezek,Pitak

Reagovat
diastan

3-2 možná 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

viktorka- jablonec 4:1.

Reagovat
8lampard8

kéžby

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houfi

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Viktrorii ať bere alespoň bod. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Viktorce, ať udrží v létě kádr a zkusí reálný boj o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Plzni, ale Jablonec je na jaře lepší - 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se ho nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, začni tam už dávat zase toho Filla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele