17. kolo
20.11.2010 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Ústí nad Labem 3:0

Liberec pod vedením kouče Rady stoupá tabulkou vzhůru. Ve čtyřech posledních zápasech si připsal deset bodů a díky tomu bude i přes nevyvedený start do sezóny přezimovat v horní polovině tabulky.

Liberečtí neměli s posledním týmem tabulky příliš práce. Ovšem vstup do utkání tak jednoznačný nebyl a pevná obrana Ústí nepouštěla domácí do většího tlaku. Jediné ohrožení hostující brány v úvodu utkání zaznamenal Kerič, jeho pokus ale Buček vyškrábl.

Zhruba od pětadvacáté minuty již však bylo na trávníků jen jedno mužstvo. Ústecká obrana povolila a Liberec se dostal do několika slibných šancí. Aktivní byl především Bošanšič, který ale buď bránu netrefil vůbec, nebo namířil střelu do brankáře hostí. Chvíli na to se předvedl Gecov, ovšem ani on domácí do vedení neposlal. Co se nepovedlo českému reprezentantovi do 21 let, to o pár minut později svedl Slovák Breznaník. Ve 36. minutě zakončil libereckou akci ránou ke vzdálenější tyči - 1:0. Ve zbývajícícm čase před přestávkou pokračovala územní převaha Liberce, zatímco Ústí nebylo schopno většího odporu a snahy o srovnání stavu.

Také druhý poločas diktovali hru domácí. Střelecky byl i nadále při chuti Gecov, svou druhou branku mohl vstřelit také Breznaník. Na Bučka se valil jeden útok za druhým, ovšem navýšení skóre bránila nepřesnost domácích. Chvíli po jednom z mála výpadu hostí se domácí fanoušci mohli radovat podruhé. Po rohovém kopu se v 69. minutě hlavou prosadil Nezmar - 2:0.

Ani po druhém inkasovaném gólu se hosté nezmohli na větší odpor. Naopak v 68. minutě přidal třetí branku domácích v exhibičním podání Bošančič - 3:0. Odevzdané Ústí pak pustilo do šance ještě Nezmara a Váchu a mohlo být rádo, že si ze stadiónu U Nisy neodvezlo větší debakl.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Liberec potřebuje na "klidný střed" tabulky vyhrát.Pokud k tomu přistoupí jako v zápase v Plzni mělo by se mu to povést.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele