23. kolo
05.04.2010 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Bohemians 1905 3:0

Slavia doma porazila Bohemians 1905. Domácí se sice dlouho nemohli proti Klokanům prosadit, ale v poslední dvacetiminutovce zvládli zásluhou dvougólového Grajciara a Trappa dát tři branky a zvítězit 3:0.

První šance domácích přišla v šesté minutě. Janda napravo zaměstnal obránce Bohemians a nakonec poslal míč pod sebe na M. Černého, ten sice vystřelil, ovšem trefil ovšem jen boční síť branky Bohemians. Po půlhodině hry střílel po rohu Krajčík, ale jeho ránu chytil Sňozík. Více se v první půli neudálo a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

První velkou šanci ve druhé půli měla Slavia. Černý prošel přes levou stranu a nahrál na hranici vápna, kde se k míči dostal Grajciar. Vystřelil, ale bránu netrefil a míč šel nad. V další šanci se ocitl Vlček, ten se však nerozhodl pálit a přihrál ještě na agilního Grajciara, tomu se ale střela nepovedla a míč sebral Sňozík. Paradoxně nejblíže gólu měli v 68. minutě hosté. Hartigovu hlavičku z 12 metrů nádherně vyrazil Vaniak. Za domácí střílel dobře z dálky Trapp a brankář Bohemians se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil. V 71. minutě přišla první rána z následující kanonády Slavie. Domácí zahrávali přímý kop z levé strany z poměrně velkého úhlu. Všichni čekali centr, ale Peter Grajciar nádherně vymetl levou šibenici a skóroval - 1:0. O sedm minut později skóroval slovenský záložník znovu. Opět z přímého kopu, tentokrát vyčistil pravou šibenici brány Bohemians - 2:0. Bohemka se snažila korigovat stav dobrou ranou Ibragimova, ale Vaniak pěkně zasáhl. A potom už přišel gól na konečných 3:0, který vstřelil Petr Trapp. Ten byl nehlídaný v pokutovém území a pohodlně tak mohl hlavičkovat do brány a stanovit na konečných 3:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
diastan

3-1

Reagovat
diastan

skoro xD

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Vlček - Hartig, Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavia už asi vyhraje. Ale přál bych to Bohemce.

Reagovat
klokan.paul

2:2

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
Losinho

2:0 Goly: Grajciar, Vlček

Reagovat
vanGomm

Oba jsou už prakticky zachráněni.Mohou tedy hrát bez stresu,tak by to mohlo být ke koukání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele