22. kolo
27.03.2010 15:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 4:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi doma zesměšnili čtyřmi brankami Plzeň, která tak ztratila v boji o evropské poháry. Do sítě Viktoriánů se postupně trefili Táborský, Sylvestre, Sedláček a Poláček.

Utkání začalo zajímavými situacemi na obou stranách a diváci v Mladé Boleslavi se měli na co koukat. Už ve 2. minutě si zpracoval Bakoš dlouhý nákop Daňka, plzeňský útočník po kontaktu s Procházkou spadl, nicméně hrálo se dál. Vzápětí zahrozil z brejkové situace dobrou střelou Chramosta, ale na tabuli svítilo skóre 0:0. Chramosta se pak ocitl i v další šanci, jenže tentokrát zakončil přímo doprostřed branky, kde stál připravený Daněk. Chramosta trápil hostující obranu i v 16. minutě, to se zbavil i plzeňského brankáře, avšak hosté nebezpečí zvrátili na rohový kop. Ve 24. minutě už tlak Mladé Boleslavi vyvrcholil. Mendy centrem našel Táborského a ten parádními nůžkami poslal Boleslav do vedení - 1:0. Za deset minut domácí zvýšili, Lecjaks fauloval v pokutovém území Kalinu a nařízenou penaltu proměnil Ludovic Sylvestre - 2:0 pro Mladou Boleslav. Vážnější šance Plzně přišla až v závěru poločasu, brankář Šeda však dobře zasáhl.

Také druhý poločas začal náporem domácích. Sedláček se dostal ke střele, ovšem jen těsně minul branku. V 67. minutě se mohli dostat hosté zpět do utkání, Rada se dostal k hlavičce, jenže Šeda jí vyrazil na rohový kop. To byla velká šance Plzně. Nevyužitou příležitost Mladoboleslavští potrestali čtvrthodiny před koncem, kombinace Zahustla, Chramosty a Sedláčka skončila v síti, branka byla připsána posledně jmenovanému - 3:0.

Navzdory nelichotivému výsledku se Plzeň snažila, Hájovský a Bakoš se svými velmi dobrými šancemi neuspěli. Zblízka neuspěl také Chramosta. Závěr utkání byl, stejně jako celé utkání, zajímavý. Petržela si vylámal zuby na Šedovi a na druhé straně minul branku Poláček. Poslední branku v zápase zaznamenal Poláček, který krásným lobem přehodil Daňka - Mladá Boleslav doma vyhrála 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těžké utkání,které vypadá na remízu 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Koloušku, vrať se na paseku ! ..jasná dvojka ! TIP 1:3

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmem plzeňák , ale taky to vidím na čistou 2 a taky si to vsadim ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže krásný úlet.

Reagovat
goodbay

Tak koukám, že se neska asi sázkový kanceláře napakovali

Reagovat
AjaxFans

3000 lidí? To jsou sratchqy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele